Very fast and reliable company

I ordered twice from this website. All orders delivered ultra fast. Their prices are also very reasonable. I am planning to continue shopping from them.

Alleen maar positief

Ik bestel al een hele tijd via de D.O.D en heb meestal de volgende dag in huis wat ik besteld heb en als ik een vraag heb dan wordt de heel professioneel beantwoord. Helemaal goed.

correcte en snelle levering !

alles correct verlopen; veel keuze (oa glutenvrije produkten) - snelle levering ! (België) Top!

Uitstekend!

Altijd uitstekend

Zoutlamp besteld.

Prima, het artikel werd snel geleverd zoals omschreven.

Top shop onlinewinkel!

Vanaf de eerste shop bij de online drogist kan ik een heel goede kwaliteit biologische en andere producten kopen en de klanten service zijn ook uit mijn ervaring uitstekend.

Snelle levering en op voorraad

Alles altijd snel geleverd bij mijn afhaalpunt, zodat ik zelf kan bepalen wanneer ik het ophaal en geen buren lastig hoef te vallen.

Altijd voorradig en snelle service

Prima zaak

ruime keuze snelle levering

ruim assortiment dus heel veel mogelijkheden, ruime keuze glutenvrij enz enz. zeer tevreden snelle levering

Super snelle levering

Alles netjes verzorgd. Ingepakt en op tijd bezorgd. Veel keuze.

Top kwaliteit produkten, redelijke prijzen en snelle levering

Snelle levering, goede verpakking.

De koelzalf is hier goedkoper dan bij de apotheek

goede service en producten

Goede service en kwaliteit producten. Fijn is dat je met IZZ en de Fibromyalgie patiëntenvereniging korting krijgt

Snel en goedkoop

Prettige prijzen en levering altijd binnen 1 of 2 dagen. Ook fijn dat je al vanaf 20 euro geen verzendkosten betaald!

Niets op aan te merken. Alles verloopt voortreffelijk

Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering

Groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering.

Perfectie

Ik had Metamucil nodig dus gekeken voor een snelle leverancier en kwam bij de OnlineDrogist uit. Scherpe prijs voor de benodigde hoeveelheid, maar dit toch nog even vergeleken met andere aanbieders op het Internet. Na een snelle zoektocht bleef deze aanbieder het goedkoopst, dus besteld. Gematigde verzendkosten en 24-uurs levering. Eer wie eer toekomt, dus 5- sterren.

Snel service echt geweldig

Snel en fantastische

Klantvriendelijk

Altijd op tijd geleverd, bij vragen, kun je altijd bellen.

Prima website, snelle levering en goed telefonisch te berdeiken

De website is gebruiksvriendelijk. De bestelde producten worden de volgende dag geleverd. Heb wel eens telefonisch contact gehad en werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

prima service

veel keuze en snelle correcte levering

snel en goed verzorgd

Zie hierboven

Prima producten, altijd op tijd bezorgd en de kwaliteit is goed.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam