Goede, snelle service

stipte en zeer snelle leveringen

prachtig assortiment

Zeer goede correcte site met snelle service

Zeer goede correcte site met snelle en goede service.

Ruim assortiment met mooie (duurzame) producten

Ik gebruik deze verkoper al enkele jaren vooral voor huishoudelijke spullen en voor producten voor lichaamsverzorging. Ze verkopen vele standaard merken, maar er is ook een ruime keuze in duurzame producten. Via de online drogist heb ik regelmatig nieuwe producten ontdekt.

op tijd

netjes op tijd geleverd

Uitstekende service en kwaliteit.

Correcte en snelle leveringen. Mijn account is zeer overzichtelijk met diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld met 1 klik opnieuw bestellen van artikelen of dr hele bestelling. Erachter is ook te zien of het artikel direct leverbaar is. Goede communicatie over de bestelling en verwachte levertijd e.d.

Zondag besteld gelijk de volgende dag maandag binnen

Altijd snel, meestal alles te krijgen wat ik nodig heb, nooit fouten meegemaakt, prettige website

Begeleidende mails

Makkelijk bestellen, goede prijzen en snel geleverd.

Duidelijke website. Prijzen zijn ok. Snelle levering.

Prima bedrijf

Gemakkelijke bestelling en keurige bezorging. Altijd op tijd geleverd. Geen enkele klacht mijnerzijds.

Razendsnelle levering

Snelle levering van de gevraagde medicinale producten

Zowel het aanbod als de levering zijn top.

Producten makkelijk te vinden. Collectie is uitgebreid, keuze te over. Levering is volgens afspraak snel en goed verpakt.

uitstekend

tot hiertoe altijd goed verlopen, heb geen negatieve opmerkingen te geven

De bestelling wordt snel en goed verpakt verzonden, alleen jammer dat Post.nl er drie dagen over doet om het pakket te bezorgen.

Supersnel, super voordelig, super compleet en super servicegericht. Top.

De Online Drogist is een zeer complete online supermarkt. De artikelen zijn ook voordelig. De omschrijvingen en de klantgerichte website maken dit een plezierige winkel om te shoppen. Verzending gaat razendsnel, verpakking is top. Topwinkel.

Zeer goed zaken te doen voor mijn vitamines.

Makkelijk te vinden. Goede prijzen. Goed assortiment.

Prima bedrijf!

Altijd scherpe prijzen en top bezorging!

Alles prima verzorgd en bezorgd.

Top bedrijf, snelle levering

Nog nooit proeven gehad. Snelle levering, niet duur

Super.

Snelste levering ooit.

Na mijn bestelling werd het snel geleverd.

Prima, groot aanbod en snelle levering.

Alles naar wens.

uitstekend

Selectie van gewenste producten is prima voor elkaar Het gamma aan producten is uitgebreid Prijzen zijn competitief Levering is altijd snel en accuraat

Heel tevreden

Goede servies, zeer snelle levering

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam