Mijn

Heel goed snel en heel keurig heel fijn om daar te bestellen en veel gluten vrij

Snelle levering en goede prijs

Duidelijke site.. Flessen goed verpakt. Goede prijzen en snel geleverd.

Heel netjes ingepakt en zoals verwacht snel geleverd

Uitstekende service.

Helemaal aan mijn verwachting voldaan. Top.

Goede kwaliteit voor wijnig

Goedkoop en snel geleverd

Vlotte levering, keurig verpakt

Tevreden over De Online Drogist. Vlotte levering.

prima en snel

prima en snelle bezorging

Perfecte snelle levering

Altijd snel geleverd en duidelijk op de site waar je wat kunt vinden.

betaalbare drogist

er zijn veel producten in het assortiment en de levering zowel als de leveringskosten zijn heel goed

Prima,snelle levering.

Jammer dat er geen verlanglijst gemaakt kan worden, nu moet je telkens weer opnieuw zoeken.

Super, snel en fijn. Goed geprijsd!

Goede levering, fijne prijzen, snel en goed verpakt.

te hoge verzend kosten

bij bol.com heb ik geen verzend kosten,

Perfect en vlug !

In de avond bestellen . Ik ben al jaren klant . Altijd perfect en vlug,en ook goedkoper!

Groot aanbod, zeer snelle levering.

Betrouwbaar en lekker vlot.

Erg tevreden

Capsinol neusspray besteld voor een goeie prijs, maar ook belangrijk, gratis verzonden en netjes in een doosje. Niet zoals via de site van capsinol losse flesjes in een envelop die door de brievenbus gepropt moet worden. Ik blijf zeker klant van de online drogist!!

Altijd ok

Alles klopt

Je kunt ercan op aan!!

Snelle levering Verantwoorde verpakking Correcte medewerkers ( app telefoon contact)

Alles klopt, zoals je mag verwachten, Prima onze complimenten

x

Goede prijzen en snel in huis

Fijn, dat je bij D.O.D. de producten voor de meest betaalbare prijs aan kan schaffen met een acceptabele grens voor gratis verzending en het ook nog snel in huis is! Kortom: heel blij mee!

Gewoon goed

Gewoon gedaan wat er gevraagd is, niks anders

Correcte snelle afhandeling van bestelde. Goede communicatie met klantenservice

heel blij met DOD

Vooral fijn dat er geen portokosten zijn bij 20 euro bestelling. Ben blij met het aanbod van beschikbare artikelen en de prijzen daarvan. Bezorging is altijd heel snel en correct, Bedankt DOD

snelle levering, goede prijzen

Ik vind het fijn winkelen bij de Online Drogist. Groot aanbod, goede prijzen, duidelijke communicatie, snelle levering. Klein puntje van kritiek: het is vervelend dat er van bepaalde medicijnen die onder handverkoop vallen maximaal 5 stuks besteld mogen worden. Dat maakt vaker bestellen noodzakelijk. Daar staat echter tegenover dat er vanaf €20 geen aparte bezorgkosten worden gerekend.

Snelle bezorging en goede prijzen

Ze hebben een uitgebreid assortiment en de prijs is goed.

Nette keurig snelle afgeleverde bezorging

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam