Na besteld te hebben order heel snel geleverd

Snelle service en levering. Verpakking zou kleiner kunnen bestelde product was klein maar doos was wel heel erg groot ten opzichte van product.

Snelle leveringen en netjes

Scherpe prijzen en altijd snel geleverd. Al langere tijd mijn vaste online drogist voor de meeste artikelen.

Snelle correcte bestelling én aflevering!

Zeer vriendelijke personen aan telefoon en alles verloopt zeer vlot!

Snel en goed

Snel en goed

Top service!

Altijd snelle levering en goeie prijzen

Snel geregeld

Als therapeut verwijs ik mijn cliënten door om bij jullie de middelen te bestellen. Prijstechnisch zijn jullie heel gunstig, boven 20 euro geen verzendkosten en een snelle levering. Groot en uitgebreid assortiment.

Ik heb een fijne ervaring met deze wikel.

De produkten zijn op tijd en goed en netjes verpakt.

Goed.

Levering is supersnel en de artikelen zijn stevig verpakt.

Mooie prijs en snelle levering

Voor een aantrekkelijke prijs vond ik het product dat ik wilde hebben, gratis en snel thuis bezorgd. Helemaal TOP!

Supersnel met leveren. Zeer tevreden.

Zeer efficiente webshop

Al jaren bestel ik mijn drogistspullen hier. Altijd snel te vinden, en levering steeds zoals beloofd.

Betrouwbare winkel tegen concurrerende prijzen.

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen: concurrerende prijzen, uitgebreid aanbod, snelle service, snelle levering.

Alles tip top in orde

Assortiment, check Prijs-kwaliteitverhouding check Website zoeken en bestellen check Snelheid van leveren check Kortom; de online drogist checks all the boxes!

een hele fijne webwinkel

overzichtelijke website, goede zoekfunctie, ruime keuze, goede kwaliteit, goed verpakt verzonden en snelle levering

TOP

Erge goede service. Snel je bestelling in

Snelle levering tegen een goede prijs

Zoekend op internet kom je hier uit op de voordeligste prijs en ook nog eens gratis verzonden. De volgende dag al in huis. TOP!

Goed service, snel leveren!

De prijzen zijn prima, genoeg aanbod, artikelen worden goed verpakt. gratis verzonden vanaf 20 euro is helemaal prefect.

Snel en goedkoop.

Goedkoop en vaak geen verzendkosten.

correct en snel

gewoon correct zoals het hoort

zeer snelle levering

Binnen 1 dag geleverd.

Prima service!!

Keurig op tijd afgeleverd!

uitstekend

super snelle bezorging artikelen perfect verpakt

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam