Alles verliep snel en soepel zonder gedoe

hartstikke goed

Goede klantenservice, snelle verzending. Altijd tevreden

Snel geleverd tegen scherpe prijs

Ben bijzonder tevreden over snelle levering van mijn bestelling en tegen een scherpe prijs.

verschrikkelijk veel verpakkingsmateriaal

Per ongeluk nog een keer besteld bij D.O.D. en wederom: verschrikkelijk veel karton voor een kleine bestelling. Eerder deze feedback gegeven en ze denken zelf milieuvriendelijk te zijn met op maat gemaakte dozen, maar deze bevatten 2x zoveel karton als een gewone doos. Daarnaast was de doos ook veel te groot deze keer, dus nog extra papier erin, zo zonde! Ondanks dat ze verder goed leveren, snel zijn etc., raad ik aan hier NIET te kopen als je een beetje milieubewust bent. Echt verschrikkelijk veel verspilde grondstoffen, ik heb spijt dat ik de naam niet heb opgeschreven en nog een keer heb bijgedragen aan zoveel onnodige verspilling. Dat doe ik bij deze wel en het was de laatste keer dat ik hier besteld heb. Helaas, verder werkt alles prima bij deze drogist. Ik hoop dat dit bedrijf de feedback serieus wil nemen.

Goede producten, snelle levering.

Zeer tevreden.

Altijd geweldig snelle service

Ik bestel heel vaak bij de online drogist en ben zeer tevreden. Het wordt snel geleverd en de producten zijn goed.

Mooie webshop, vlotte levering, goede garantie.

Verkoopt bijna alles wat ik zoek, erg snelle levertijden.

Snelle levering en goed site om alles te zoeken en vinden

Goede, snelle levering

Groot assortiment, redelijke prijzen, supersnelle levering via Post.nl.

Snelle en keurige service. Ik blijf graag klant

Heel snelle en keurige service. Mooie aan biedongingen. Veel producten

Snelle levering, scherpe prijzen

Volgende dag in huis, nergens goedkoper

Levert op tijd

Dat er meestal op de afgesproken tijd wordt geleverd zelfs in drukke tijden

Zeer vlotte levering

Alles dik in orde

Fijne, overzichtelijke website. Product snel besteld en snel geleverd!

prima service

Prima service. Artikelen worden snel en op de afgesproken tijd ongeschonden geleverd.

Ik heb al diverse malen bij de on-line drogist iets besteld. Het bestelde kwam snel binnen en is altijd precies wat ik besteld heb. Ik ben dan ook uiterst tevreden over deze webwinkel.

geweldige website

Verkopen veel goede produkten zonder plastic en chemische invredienten. Bestelling en bezorging meestal binnen 48 uur. Verschillende betaalmethoden en verzending, prima klantenservice.

Het kwam allemaal weer prima in orde binnen. Zeer stevig verpakt

Prijs en Product zeer goed en levering al voor de volgende dag. Met vragen direct een antwoordt. Zeer betrouwbaar!

groot assortiment aan goede prijzen

overzichtelijk assortiment goede informatie over de producten makkelijke web site faire prijzen meer dan snelke levering

fijn

kwam wel een dag later dan beloofd, maar toch..fijn.

GOOD

very good

Snelle levering, ruim assortiment

Sinds enkele jaren bestel ik met enige regelmaat producten bij de online drogist. Zelden ervaar ik problemen maar mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product dan wordt dat snel en adequaat opgelost. Ik ben zeer tevreden met deze online winkel en kan het iedereen van harte aanbevelen!

Altijd goed op tijd

Snelle levering, netjes ingepakt