heel goed

snelle bezorging ,goed kwaliteit ,goede prijs,

Makkelijk besteld en altijd snel geleverd

Ik bestel hier regelmatig, veel keuze ,goede prijzen en meestal snel geleverd Ik raad deze website ten zeerste aan.

Snelle levering, correct en die ene keer dat de bestelling na 2 in plaats van 1 dag kwam, zeer goede updates.

Betrouwbaar, goede prijs kwaliteit verhouding, groot assortiment, degelijke en verzorgde verzending.

Topkwaliteit

Altijd snel geleverd en een goedwerkende website!

Bestellingen altijd snel in huis voor een scherpe prijs. Als er eens iets is ook top service!

Snel

Bestellen en zo snel mogelijk in huis. Ideaal.

Een uitgebreid aanbod, met laagste prijzen en snel geleverd

Wij bestellen al enkele jaren onze voedingssupplementen via de Online Drogist. Wegens de pandemie en de goede ervaringen zijn dat steeds meer. Enig punt van kritiek is dat de verpakking soms te uitgebreid en moeilijk te openen is

Duidelijk overzichtelijk en eenvoudig

Duidelijk en eenvoudig

Snel en alles op voorraad

Er wordt snel geleverd tegen prima prijzen en goed verpakt.

Vandaag bestelt morgen in huis

Snelle levering en groot aanbod aan supplementen

Top web winkel. Klantenservice geen ervaring mee maar is ook niet nodig geweest nooit problemen gehad met levering of het product.

Ruime sortering

Ruime sortering. Snelle bezorging.

Veel producten tegen betaalbare prijzen. Vlotte levering.

Gemakkelijk online

Compleet assortiment, snelle levering eenvoudig betalen. Super online drogist.

Vlot en goed

Bestellen en ontvangen! Alles in een wip !! Fijn hoor!

Excellent.

Fijne communicatie omtrent de bestelde producten. Correcte verpakking en levering. Ruim producten-aanbod.

Leuke aanbiedingrn

Snelle levering, netjes ingepakt

Als altijd top

Bestellen bij deze drogist gaat makkelijk en snel, de levering is altijd zeer verzorgd en meestal de volgende dag al in huis, top!

Prima webshop

Altijd snelle levering, zeer groot assortiment en prima klantenservice.

Aanrader

Goede prijzen, snelle levering

Aan de telefoon altijd prettig en behulpzaam (ik ben 89 en niet zo goed op digitaal gebied), en de levering wordt duidelijk aangegeven en is eerder te vroeg dan op tijd.

heel veel keuze en altijd razendsnel geleverd

heel veel keuze en altijd razendsnel geleverd