Ik kan ervan op aan dat mijn bestelling de volgende dag in huis is. Ik vind de prijs van het door mij gekochte artikel gunstiger dan bij anderen...

Snelle en juiste levering!

Prima, geen suggesties voor verbetering

Snelle goede levering

Snelle levering Alles in orde

Volledig tevreden!

Zeer snelle en voordelige levering plus dat ik het naar een afhaalpunt kan laten bezorgen wat voor mij heel goed uitkomt wegens mijn zeer onregelmatige dagen en uren dat ik thuis ben!

Veel keuze, goede prijzen en supersnelle levering…kortom zeer tevreden

Goede merken tegen een scherpe prijs.

U heeft een zeer overzichtelijke site, waarop het relaxed winkelen is en de service is geweldig goed. Een rappe verzending die prima verzorgd is!

Mijn bestelling had ik de volgende dag binnen en werd d.m.v mail netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.

Super snelle levering

Artikelen tegen goede prijs

Uitgebreid assortiment tegen goede prijzen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Perfect!

Vlotte verzending!

Het is goed

een goede behandeling

Snelle verzending, goede producten

De duurzame shampoo die ik koop, is hier altijd het goedkoopste. Ook heb je al vanaf 20 euro gratis verzending, wat erg fijn is. De bestelling is altijd snel in huis en goed verpakt. Tot nu toe nog geen slechte ervaringen gehad.

Kwalitatief eten en snel bezorgt

Glutenvrije worstenbroodjes en kerststol besteld. Eindelijk weer eens lekker gegeten! Blij dat het worstenbrood in normaal formaat was en niet te zout. Zoals bij andere merken. Kom zeker terug voor een volgende bestelling.

Snelle levering en betaalbaar

Goede service en snelle levering.

Meestal de volgende dag al in huis.

super snelle levering!

nette snelle levering, s avond besteld volgende ochtend netjes verpakt in huis.

Snel en mkkl!

Als je iets besteld houden je ze op de hoogte van alles tot dat je het thuis krijgt.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering.

Goed geregeld, makkelijk om een bestelling te plaatsen.

ik ben in alle opzichten zeer tevreden.

Een heel goede informatie over alle producten die ik bestel. En bij de aflevering wordt alles goed aangegeven zodat ik altijd weet waar ik aan toe ben. Perfect.

snel en accuraat

ik heb geen klachten ,want altijd op tijd en foutloos.

Kreeg goed en duidelijke informatie op mijn vragen.

Leek wel iemand te adviseren met 'n béétje kennis van zaken om in te loggen of dat over welke producten te adviseren gaat heb ik nog geen ervaring mee gedaan. Dus aanraden weet ik nog niet.

Perfect en voordelig

Na een bestelling ook op de afgesproken dag geleverd en ook nog veel korting, wat nog belangrijker is in deze dure tijd. Met dank.

Betrouwbaar en snel

Redelijke prijs snelle service betrouwbaar

Perfect geregeld!

Klopt altijd, zowel qua inpakken als bezorgen.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam