Alles is altijd te vinden met mooie prijzen en goede kortingen!

super

uitstekend

over zichtelijk Online Drogist winkel is netjes en betrouwbaar services goed

Veelzijdige en goed producten die goed betaalbaar zijn.

De onlinedrogist heeft een breed assortiment voor een goede prijs. Een goede service en communicatie.

Maar eerst kon horizontaal alles bekijken, maar nu kan dit niet nu moest ik verticaal en dat is is stuk kleiner in overzicht

Groot product aanbod, duidelijke website, goede prijzen. Bestellingen worden snel geleverd.

Snel bezorgd

Tevreden over de snelheid van de bezorging.

Overzichtelijke en klantvriendelijke site, snelle afhandeling en bezorging, betrouwbaar.

Heel goed.

Assortiment/prijs is prima en levering super snel!

Altijd snelle levering, goed ingepakt. Prima kwaliteit spullen. Ga zo door

Gewoon ok niks op aan te merken

Altijd goed

Ik bestel al jaren, altijd gaat alles goed...bezorgen...wat ik besteld heb..kortom alles gaat goed

Product is prima, logistiek was warrig

Ik heb afbreekbare zakken in de twee maten voor de kliko gekocht. Ik heb op de site een aflevermoment gekozen. Beide dozen bleken later ieder een eigen afleverroute te volgen. Twee verschillende afleveradressen op verschillende tijdstippen. Op zich geen groot probleem, maar anders dan op de site overeengekomen.

Vanaf online bestellen tot ontvangst loopt alles in goede banen! Zéér betrouwbaar!

Prima! ruim assortiment

Handig Ruim assortiment Mooie aanbiedingen Gratis verzenden

Snelle, juiste levering

Vaak goede aanbiedingen en snelle levering

Door de goede aanbiedingen en snelle levering blijf ik hier met plezier bestellen

Product voor een betere prijs dan concurrentie, snelle levering. Zeer tevreden!

Snelle levering en altijd correct

Altijd genoeg voorraad en altijd snelle levering

Boven € 20,00 geen verzendkosten

Met vitamines kom je al heel gauw boven de € 20,00 en dan heb je bij de online drogist geen verzendkosten, dat onderscheidt hun van de andere ondernemingen en dat is voor mij de reden om hier te blijven kopen!!!

Hele goede drogist

Alles de volgende dag al in huis Ik vind het wel jammer dat het assortiment van deze drogist aan het veranderen is

goede prijs ,snelle levering

onlinedrogist is een aanrader. mooie aanbiedingen en snel geleverd

Snel

Altijd op tijd, ruim assortiment

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam