Zeer goede en uitgebreide artikelen. Snelle aflevering, heel goede mails over de verzending!

Snelle levering, perfect uitgevoerd. Met dank.

Snelle levering en perfect uitgevoerd.

Ben zeer tevreden over de vlotte toezending van artikelen en de service die men biedt.

zie hierboven

Snel verwerkt nooit problemen. Fantastisch

Snelle levering, groot assortiment

Via de webshop makkelijk een keuze kunnen maken. Snelle levering. Goed verpakt.

Goed9

Goede overzichtelijke website

Vlugge levering en voordelige prijzen

Betrouwbaar, zeer klantvriendelijk

Ik ben zeer tevreden over 'De Online Drogist', snelle levertijd. Ook als je iets vergeten hebt te bestellen, meteen gebeld. De desbetreffende medewerker deed gelijk moeite om het aan mijn reeds gedane bestelling in orde te maken, dat waardeer ik ten zeerste. Ik heb geen negatieve ervaring met dit bedrijf. De mensen die er werken houden van hun werk en dat is alleen maar goed voor iedereen, in het bijzonder voor de klant en voor de werkgever.

Snelle service!

Had een 400 ml flacon besteld van Eucerin. Bleek even later dat deze niet voorradig was. Werd netjes op de hoogte grsteld en of ik wilde wachten of terugbetaling. Ik miste even het advies van deze flacons zijn wel voorradig in 250 ml. Daar moest ik dus zelf toevallig achterkomen. Verder alleen maar pluspunten voor OD.

Bestellingen altijd correct uitgevoerd.

De bestelde artikelen worden altijd correct en tijdig geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent het tijdstip van levering.

Goede producten, snelle levering.

perfect

Alles altijd direct leverbaar,en snel bezorgd.

super

keurige levering

Goede online drogist

Prettig vanuit je stoel winkelen, geen wachtrijen en zeurderige klant voor je, wanneer je weet wat je wilen een goede prijs.

Altijd goed

Zoals altijd: snel geleverd ook dankzij PostNl

prima assortiment & snelle en correcte levering

Uitstekende afhandeling en fijn uitgebreide keuze aan artikelen

Enorme keuze ; goede website en snelle levering!

Heel tevreden over de snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling.

Prettig webshop en snelle levering. En, niet onbelangrijk, een groot assortiment.

Goed en snel geleverd.

Snelle levering en goede prijzen

Ik mag er graag bestellen

Ik mag er graag bestellen. Snelle levering en redelijk prijzen.

Op de website is alles op een logische manier te vinden.

Als het op voorraad is ,wat je direct kunt zien, bij de bestelling dan is het heel snel geleverd. Topbedrijf ga zo door.....

Snel en goed!

Snel en goed, zoals altijd, maar ook hier de prijzen flink gestegen helaas.

uitstekend

makkelijk bestellen goede prijzen snelle bezorging

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam