Post vertraagd

Even voor de duidelijkheid De online Drogist is een toppertje. Echter ik had medicijnen nodig en verwachte deze zoals altijd de volgende dag. Deze kwam 3 of 4 dagen later dik na het weekend.

Post vertraagd

Overzichtelijk. Makkelijk te zoeken online. Bestelling makkelijk te plaatsen. Levertijd was niet te lang. Prima Terug koppeling van bestelling en bezorging thuis.

Top!!

Correcte afhandeling.

Tevreden

Mijn bestelling van 13.11.22 was in eerste instantie niet geleverd op de vermelde datum. Bij navraag heb ik snel antwoord van jullie gekregen en uiteindelijk heb ik het pakket 13.12.2022 alsnog ontvangen. Heel fijn dat jullie er onderzoek naar gedaan hebben. Dank

Top!!

Snel alle producten in huis goede prijs kwaliteit en snelle levering

top

Snel alle producten in huis goede prijs kwaliteit en snelle levering

Nog steeds tevreden

Al een tijd klant en ik blijf klant want allles verloopt probleemloos en de prijzen zijn OK!

goede kwaliteit en verzorgt

goede kwaliteit en verzorgt