Prima geregeld!

Makkelijk besteld, betaald en snel ontvangen.

Prachtig

goede kwaliteit en verzorgt

Prachtig

goede kwaliteit en verzorgt

Zeer tevreden met snelle levering en de kwaliteit van de producten

altijd netjes verzonden en snelle levering

Altijd snelle levering en ook netjes verpakt. Bestel er al heel lang zelfs toen ik een pakket niet ontving ging Online drogist erachter aan bij de post.nl en bleek verkeerd bezorgd toen heeft de bezorger het daar op gehaald en bij mij af geleverd en dat dezelfde dag allemaal echt top.

Goed en degelijk verzorgd

vlotte levering

Ben al jaren een tevreden klant van de online drogist. Bestellen gaat makkelijk en de verdere afhandeling gaat snel.

vlotte levering

Snel en betrouwbaar

Snelle levering , geen problemen

Snel en betrouwbaar

Snelle levering , geen problemen

Geweldig.

Uitstekend afgehandeld via de website

Producten snel te vinden, bestelling verliep foutloos, en bezorging supersnel de volgende dag. Ik ben supertevreden.

Uitstekend afgehandeld via de website

Radarweg 503