Fijne webshop

Ik bestel al sinds lange tijd bij ze en zeer tevreden over het assortiment en vooral de snelle levering

Overzichtelijke website, prijzen vergelijkbaar met andere aanbieders. Ondanks de black friday aanbiedingen zou een (extra) korting gezien de hoogte van het bedrag van de bestelling op prijs gesteld worden

Snel en zorgvuldig

Mijn bestelling was redelijk makkelijk te plaatsen. Het zoeken van producten nam even tijd in beslag maar de bestelling werd heel snel geleverd. Dat was heel prettig.

Snel en zorgvuldig

Zoals altijd, zeer tevreden over De Online Drogist

Groot assortiment, gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Zoals altijd, zeer tevreden over De Online Drogist

Groot assortiment, gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Vlot bestellen en snelle levering

Via de website is overzichtelijk te zien wat besteld kan worden. De levering gebeurt, zoals wordt vermeld. Meestal de volgende dag.

Vlot bestellen en snelle levering

Fijne manier om te bestellen

Wij als oudere vinden het prettig om het thuis te krijgen zodat we de deur niet uit hoeven

Pakketje nog steeds niet ontvangen

Ik zit al meer dan een week op mijn bestelling te wachten

Snelle levering, keurig verpakt, dik tevreden

Fijne webshop met goede service

Alleen maar positief.

Zoals gewoonlijk weer een goede en snelle levering

Zoals gewoonlijk weer een goede en snelle levering

Snel, betrouwbaar, goed verzorgd

Ik ben zeer tevreden

Fijn dat er een groot assortiment is

Snel, betrouwbaar, goed verzorgd

Ik ben zeer tevreden