Snelle levering, goede producten.

Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij de online drogist en ik ben zeer tevreden; de communicatie is duidelijk en het wordt de volgende dag zeer goed ingepakt geleverd. Wat ik ook prettig vind is de combinatie van drogisterij en reformwinkel waardoor ik toiletspullen en bijvoorbeeld kruidenthee in één bestelling kan doen.

Snelle levering, goede producten.

De prijs en qualiteits verhouding, super aangeraden.

Zeer tevreden prijs qualiteits verhouding super aangereden

De prijs en qualiteits verhouding, super aangeraden.

Fijne webshop

Mijn ervaring met de online drogist is fijn.De ene dag besteld en de vogende dag in huis

Snel en goede prijzen

Ik bestelde bij jullie bodylotion die in de winkel nogal duur is en bij jullie veel goedkoper. Met enkele andere artikelen erbij was het gratis verzending. Snel en adequaat geregeld! (Al probeer ik zoveel mogelijk lokaal te winkelen, dit grote prijsverschil kon ik niet weerstaan.)

snelle bezorging

uitstekend

Ik ben al jaren een uiterst tevreden klant, super service en als er eens een klein probleempje opgetreden is wordt dat meteen onburokratisch opgelost.

Goed en correct

goed en correct

Zeer prettige online drogist

Prettige website waar alles makkelijk te vinden is. Ruim assortiment (al hebben ze niet alles wat ik zou wensen) en leuke kortingen. Snelle levering met uitstekende updates over je bestelling en/of eventuele vertragingen. Mijn pakket had iets vertraging waarop ik een kortingscode kreeg voor het ongemak. Fijne service!

Zeer prettige online drogist

Snel en goede prijzen

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam