GEWOON: GOED!!

GEWOON>>>>GOED!!

GEWOON: GOED!!

GEWOON>>>>GOED!!

Goede producten

Is goed en snel ontvangen.

Goede producten

Is goed en snel ontvangen.

Veel tevreden

Snel service en helemaal correct

Veel tevreden

Snel service en helemaal correct

stipte levering

alles werd stipt geleverd - verzorgd ingepakt!

Heel tevreden

Super levering

Binnen 1 dag keurig bezorgd.

Super levering

Binnen 1 dag keurig bezorgd.

Mijn Nr1 Online drogist

Soms heb ik met urgentie iets nodig vanuit een drogist en heb niet genoeg saldo op dat moment dan heb ik ook de keuze om achteraf te betalen

Mijn Nr1 Online drogist

Volgens afspraak afgeleverd

Ontvangen binnen gestelde termijn

Non ho ricevuto il mio ordine 10056724

Ho fatto l'ordine 10056724 il 25 nov ed ancora oggi 7 dicembre non so quando e da chi lo riceverò I made order num 10056724 the 25th Nov and still today 7th Dec I don't know when and which courrier will deliver my parcel This is not good! Tania

Leveringen steeds snel en correct geleverd.

Betaalbaar en goed verpakt. Ook ruime keuze.

Bestellen gaat makkelijk en er is ruime keuze. Ook de prijzen zijn nog acceptabel. Het wordt altijd zeer goed verpakt?

Betaalbaar en goed verpakt. Ook ruime keuze.

Excellent

Altijd correcte levering & op tijd

Excellent

Altijd correcte levering & op tijd

moeilijke bestelling

dit keer was het erg moeilijk iets te bestellen, meerdere keren moest ik opnieuw beginnen, dat was erg vervelend. Maar normaal is het een uitstekende winkel, met vele spannende dingen, en ik bestel er graag.

moeilijke bestelling

Snelle levering, goed verpakt, voordelig geprijsd.

Snelle levering, goed verpakt, voordelig geprijsd.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam