zeer tevreden

Als u zo doorgaat blijf ik klant

Loze belofte - levering zelfde dag

Bij De Online Drogist vroeg in de ochtend, lang voor de deadline, een bestelling geplaatst en betaald voor levering op dezelfde dag, Aanvankelijk zou de bestelling tussen 17.30 uur en 21.30 uur geleverd worden, maar niet lang daarna werd de levering verschoven naar de volgende dag. Dat is niet conform afspraak. Als je in drukke tijden niet zo snel kunt leveren als normaal: prima. Maar bied dan niet de service van levering op dezelfde dag aan, waarvoor mensen betalen. Irritant en misleidend.

Loze belofte - levering zelfde dag

kende het product al, supersnel geleverd

Heerlijke boekweitflakes, zeer smakelijk en voedzaam. Bij mijn biologische supermarkt constant uitverkocht, daarom ben ik heel blij het hier gewoon te kunnen bestellen en ook meteen te krijgen. Geen verzendkosten bovendien boven de €20,-! Fijn en Prima

zeer tevreden.

Als jullie zo door gaan blijf ik klant Groet B. Veenhof Alkmaaar

Als jullie zo door gaan blijf ik klant

We bestellen al heel wat jaren en het is altijd goed ga zo door goede kerstdagen gewenst Dini dollen

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam