Snelle verzending en alles op voorraad erg fijn

Super winkelen alles op voorraad en snel thuisbezorgd

Tevreden

Ik heb al een paar keer besteld bij D.O.D en heel tevreden. Alles goed verpakt en supersnel verzonden.

Goede producten en snel geleverd.

Ik had een goede ervaring. De producten die ik zocht en een snelle levering, bovendien is de website overzichtelijk.

Goed en snel

Niet duur

Mijn ervaringen zijn prima. Ik bestel daarom regelmatig Prijs, snelle levering goed

Altijd fijn om bij de online drogist wat te bestellen. Ook omdat €20 voldoende is om gratis te laten bezorgen.

Goede levering en goede prijs

Zie titel

Goede communicatie bestelling/levering.

Vlotte levering.

Snel en goed!

Bestelling wordt vlot en correct geregeld.

Snelle levering helemaal top

Zeer Goed

Betrouwbaar en snelle levering

Leveren bij drukte doorgaans sneller dan de wat 'beroemdere' namen van drogisten. (mits PostNL ook een beetje op tijd is, maar dat is bij drukte altijd met vertraging). Levering altijd compleet en netjes verpakt.

Tevreden maar

Altijd betaald met afterparty laatste keer met billink Kan niet afgehaald op een afhaal adres. Dat is voor mij een probleem. Omdat ik dat altijd gewend was. Groet Fred.Donjacour.

Gewoon heel correct bedrijf

Wat je besteld krijg je op tijd, zelfs in het buitenland

Prima verzorgd

Goed werk geleverd

Heel positief

Op dag 1 had ik mijn bestelling geplaatst en op dag 2 via post ontvangen. In goede orde. Een betere service kan het niet zijn. Dank u wel.

Komt zijn afspraken na

Tevreden en goed.Alles optijd en juist geleverd.

Toppie

Goede producten, scherp geprijsd, klein bestedingsbedrag voor een gratis verzending. Snelle, zorgvuldige levering

snelle en juiste levering

Goede website en ze doen wat ze afspreken binnen een dag.

Snelle levering en het bestellen gaat heel eenvoudig. Ik beveel deze site zeer aan. Ik ben al een aantal jaren klant.

super

ik bestel altijd glutenvrije broodjes van happy Bakers super lekker en snelle levering. En ook fijn dat er zoveel glutenproducten te koop zijn kan nu alles in 1 x bestellen .

Ruime keuze, snel geleverd

De bestelling wordt goed verpakt, is goed te volgen en wordt door vriendelijke bezorgers bij de deur afgeleverd.

keurig verpakt

Snelle verzending

Netjes verpakt en snelle verzending

Gewoon goed bedrijf...alles snel in huis

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam