Keurig en servicegericht

Typefouten in bezorgadres maakte dat bestelling retour ging. Gebeld met klantenservice. Billink betaal verzoek werd geannuleerd, opnieuw besteld en 2 dagen later binnen.

Goed geregeld

Snelle levering, goed bezorgd

Top bedrijf.

Top bedrijf en snelle levering en goede producten. Ik ben zeer tevreden over jullie. BEDANKT.

In een woord Perfect

Ongelooflijk vlug bezorgd. Netjes ingepakt in kleine doosjes . Ideaal deze online drogist. Van medicijnen tot een closet rol,ze hebben het. Een aanrader!

Doen wat ze beloven.

Ik heb meerdere keren iets besteld en altijd werd de bestelling tijdig en netjes geleverd. Een keer was levering niet meteen mogelijk, maar hier kreeg ik meteen een excuus mail over!

Beste service. Super tevreden

Makkelijk, snel en vlotte levering.

Prima site, snel kunnen vinden wat ik nodig had, vlotte levering met duidelijke communicatie en informatie.

In één woord: prima!!!!!

Zoals steeds komt het bestelde al de volgende dag binnen. Kompleet en keurig verzorgd. Een aanrader dit bedrijf.

Alles op voorraad en super snel geleverd.

Tevreden

Ruime keuze, besteld én het is één of twee dagen, in huis ,netjes verpakt. Ben er zeer tevreden over. (Klasse)!!!

Prima afhandeling en op tijd bezorgd.

Ben tevreden

Prima service en goede prijs

Goede sortering, prima prijs en uitstekende service

Opnieuw weer prima geregeld

Al meerdere bestellingen gedaan. Altijd lage prijs en keurig verzorgd. Prima bedrijf.

Snel ,budget goed in prijs groot assortiment veel info over kwaliteit en gebruik

Als benoemd hierboven De info over medische producten is zeer goed al jaren blij met ze

Er was gelukkig een kleinere passende verpakking gebruikt. Wat mij betreft kan die zo klein mogelijk.

Snelle, correcte levering.

Geregeld leuke aanbiedingen. Snelle en correcte levering. Klantenservice goed bereikbaar.

Levering zoals beloofd perfect op tijd

Prima service en mooie aanbiedingen

Mooie aanbieding Mycosan, snelle levering.

Artikel gevonden op Google en zag mooie aanbieding bij de Onlinedrogist, besteld, betaald en de volgende dag in huis, goed verpakt.

Betrouwbaar, snel, goede prijs

Sinds twee jaar bestel ik hier de materialen die ik niet bij mijn eigen drogist kan kopen, en dat bevalt heel goed. De site is prettig, overzichtelijk en met een goede zoekfunctie. De geleverde medicatie is van goede kwaliteit, lang houdbaar en goed verpakt. Levertijd is zoals vermeld. Prima!

Vaak mooie aanbiedingen en snelle levering. Bestel hier al.jaren.

zeer vlotte afhandeling van alles

gemakkelijke website waar alles snel te vinden is en gelukkig een vervoerder die centraal op een afhaalpunt af kan leveren. Alles ideaal

Altijd optijd

Super goed

Helemaal top besteld volgende dag in huis

Han mijn bestelling binnen 1 dag in huis, en keurig verpakt

Radarweg 503