Gewoon prettig en goed

Ik dacht ik ga eens op koopjes letten en kwam daardoor voor het eerst bij D OD uit. Tja dacht ik laat maar eens proberen, maar het is gewoon verrassend goed. Ik kocht Vichy goedkoper dan bij andere aanbieders, al voor 20 euro geen verzendkosten en toch met een dag in huis. Ik zeg top! Hier zal ik vaker mijn slag slaan.

Top aanbiedingen

Mooie aanbiedingen, snelle levering. Ga zo door

Een aanrader.

Was de eerste keer dat ik artikel bestelde. Zeer snelle thuislevering. Prijs voor hetzelfde product nergens te evenaren ! Ik ben een zeer tevreden nieuwe klant en stuur een dikke pluim naar jullie !

Prima levering op tijd en goed.

Zoals vanouds111

De online drogist is gewoon de beste

Goede aanbiedingen, vlotte afhandeling en levering. Vriendelijke, behulpzame klantenservice, gewoon fijn om online te bestellen bij de Online Drogist.

Top!!

Super tevreden, top service en snelle levering!

Stuur de bezorger beter aan

Maak een adrescode voor invaliden aub. Zij kunnen niet naar een ophaalpunt in de buurt komen. Post.nl bezorgt gemakshalve liever dáár dan op het huisadres.

goede en snelle verzending

Super assortiment met goede prijzen en snelle levering

Ik kan alles vinden wat ik nodig heb tegen nette prijzen. En wordt snel geleverd.

Dank voor de snelle levering

Topservice!

Prijs-kwaliteit valt het goed mee alhoewel er shops zijn die goedkoper zijn en mooie kortingen bieden. Vandaar maar 4 sterren.

Goede en snelle service

Elke bestelling wordt keurig en snel verstuurd en gemeld per email.

Top!!!

Nog steeds een zeer vertrouwd gevoel...wanneer ik een bestelling doe

De volgende dag in huis

Bestellingen altijd correct en snel geleverd, ook keurig verpakt. Ik ben erg tevreden over de ruime product keuze.

Snel bezorgd na mijn bestelling en tip top in orde!

Goedkoop en snel

Vele euro's goedkoper dan onze lokale winkel. Snel in huis. Ik kom zeker terug!

Top, zeer snelle levering

erg tevreden met producten

Zoals bij eerdere bestellingen ben ik nu ook weer zeer tevreden. Goede website, en snelle levering

Ruim assortiment en voordelig.

Ruime keuze in zelfzorgmiddelen, niet te duur en snel geleverd.

Goeie prijs en snelle levering

mijn ervaring is goed

mijn ervaring is goed

Snel geleverd prijstechnisch gunstig

Snelle service en mooie prijs

Bestellingen worden altijd de volgende dag geleverd en is altijd goed en netjes verpakt!

Prima bedrijf!

Snelle levering van het bestelde

Besteld in alles de volgende dag in huis!

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam