Helaas geen korting

Ik had een kortingscoupon via Sovendus Premium van 10%. Alleen toen ik die kortingscode ging invoeren, kwam mijn bestelling onder de 20 euro en werd de 3,85 verzendkosten gerekend. Maar ik zag dat te laat en kon toen niet meer iets erbij bestellen. De kortingscoupon had dus geen nut.

Goede website / veel keuze / goed prijs-kwaliteitverhouding

Veelzijdig aanbod

Prima bedrijf, zeer breed aanbod. De artikelen staan met duidelijke informatie op de website. Goede service bij problemen. Doorgaans snelle levering (volgende dag), een enkele keer komt deze een dag later, altijd met excuses en een tegemoetkoming.

Teleurstellend

Na lang een goede klant geweest te zijn en altijd tevreden ! Ben ik na de laatste bestelling teleurgesteld omdat ik een grote bestelling had en een waardebon van 10% was vergeten in te voeren kon dit niet nog hersteld worden na de bestelling . Dat vond ik erg teleurstellend

Goede producten, snel geleverd

Behoorlijk assortiment en had de bestelling supersnel in huis

Ruime keuze, concurerende prijzen en nette en snelle levering

Een positieve ervaring die niet eenmalig is. Ruime keuze en vooral de snelle levering is een +

Snelle goede levering!

Alles prima in orde

Mijn bestelling is snel en volledig binnen gekomen. Bedankt hiervoor. Ik vond wel, kleine tip, dat de glazen flesjes iets beter beschermd/verpakt hadden kunnen worden. Gelukkig is alles heel gebleven... Voor de rest alles prima.

geweldig

netjes geregeld altijd, op tijd bezorgd.

Doen wat ze beloven.

Altijd bezorgd zoals afgesproken. Heel fijne online drogist. Heel veel artikelen. Keuze genoeg.

Prima bedrijf

Het bestellen en betalen gaat makkelijk en de levering is meestal de volgende dag.

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel gelevert.

Keurig net en op tijd bezorgd.

Prettig

Snelle levering voor een prima prijs

Product besteld wat op de officiele site duurder was dan hier. 1 dag later netjes en goed verpakt in huis, zeer tevreden dus

Conform eerdere ervaring!

Er eerd prompt geleverd, maar niet alles…, omdat ik iets was vergeten te bestellen! Mogelijk reminder obv bestelgeschiedenis!

Alles naar wens ,snelle levering.

Ga zo door

Super snelle levering altijd!!

Top!!

Drie keer koolhydraatarme broden besteld en de dag er op al geleverd. Top!

Goede servise

Wordt altijd snel geleverd.

Ik ben tevreden.

De bestellingen worden altijd snel verzonden. Breekbare dingen worden goed verpakt.

Na bestelling direct geleverd en volgende dag in huis

Producten zijn altijd op voorraad. Na bestelling wordt direct overgegaan op actie en is de volgende dag ontvangen

Netjes

Netjes bezorgd

altijd op een goede manier geregeld

vlotte service, redelijke prijzen ,waarom geen 5 sterren omdat het enigste minpuntje is dat je soms lang moet wachten op een uitverkocht artikel voor die weer beschikbaar is

Razendsnel en netjes!

Topdrogist!