Goed en snelle levering

Goed product.

Goede en snelle service voor een zeer redelijke prijs

Wederom prima

bestel met grote regelmaat bij de online drogist en wordt altijd snel en zoals verwacht geleverd.

Hele fijne drogist

De producten die ik hier bestel zijn veelal goedkoper dan elders en worden snel geleverd. Achteraf betalen is ook een pré.

wordt snel geleverd, prima

Super tevreden

Zoals altijd steeds correct van bestelling tot levering

Super snelle behandeling

Goede producten en een snelle bezorging in Denemarken.

klasse

klasse

Uitstekend !

Wat de prijs betreft : die is erg voordelig. De service : erg snel, eigenlijk sneller dan nodig. Ook de communicatie via mail verloopt erg vlot. Ik zou zeggen :10/10 !!!

Super snelle levering

Ik ben heel blij met de online drogist

Ik ben zeer tevreden, de prijzen zijn lager dan als ik het bij mijn apotheker moet gaan halen, ik had o.a. verbanden besteld die hier veel duurder zijn, mijn man krijgt lymfedrenage en heeft regelmatig wondjes. En ook vind ik het heel fijn dat ik achteraf mag betalen want ik heb veel kosten voor mijn man. Ik blijf zeker bestellen. Groetjes

De bestelling was goed verzorgd Alleen jammer dat de bezorging 3 dagen op zich liet wachten

Webshop overzichtelijk

Oke

Alles verloopt meestal goed, en op tijd. Ben tevreden.

prima service

Ik ben uitermate tevreden!!!

Zie hierboven. Ik vul nooit dit soort verzoeken in. Uw dienstverlening is al zeer goed.

Altijd goede info + goede prijs/kwaliteit

Altijd goede info op website en goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte en correcte levering, goed verpakt . DOEN!

Fijne drogist

Fijne drogist goede kwaliteit en snelle service.

nette prijzen en prima levering

nette prijzen en prima levering

Perfect!

Mooie site- groot assortiment- snelle levering

Super service!

Snelle levering en goed ingepakte producten. Ben erg blij met De Online Drogist.

Alles was naar wens

Goede producten voor een goede prijs met snelle levering en gratis levering boven 20 euro. Perfect !!!

Goede overzichtelijke site Mooie aanbiedingen Snel en netjes thuis bezorgd

Fijne webwinkel, snelle levering

Goed assortiment, scherp geprijsd.

Vlotte afhandeling en levering.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam