Als altijd snel geleverd en tegen redelijke prijs

Een goed assortiment. Snel geleverd en tegen een redelijke prijs.

Heel prettig om te bestellen

Alles wat ik wil hebben is er met korting en snel in huis, Kan niet beter.

Altijd goed

Goede prijzen en snelle levering

gewoon goed

geen meer woorden nodig

uitstekende online drogist

Het word altijd netjes optijd geleverd en je kan je ook goed informeren van wat je koopt aan produkt. Ik ben blij dat ze er zijn.

Niet best!

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Happy

Gewoon zeer goed

Zoals we al jaren gewend zijn gewoon zeer goed.

Haperende betaling

Ik ben op zich tevreden maar most 2 x bestellen voordat het gelukt was. Tot mijn verbazing bleek de 1e bestelling toch goed te zijn gegaan. Bij het bestellen werd er gemeld dat ik niet kon betalen. Vandaar nog maar een keer. Het was verwarrend.

Super snel

Dag na bestelling gelijk geleverd! Super snel en goede prijs (Vichy deo roller)

Prima producten de volgende dag geleverd

Het was fijn winkelen bij Onlinedrogist. Makkelijk om producten te vinden, door de goede indeling in categorieën.

goede prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging

goede prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging

Snel en goed

Snelle levering en keurig op de hoogte via mail

Fijn en snel bezorgd

Ruime keuze in wat je nodig hebt. Ook erg prettig dat t zo snel geleverd wordt. Inmiddels bestel ik er regelmatig.

Altijd tijdige levering

Overzichtelijke website, tijdige levering van de juiste produkten

Alles TOP verlopen Dank

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden, bestelling was inderdaad volgende dag binnen. Heel netjes. Dank jullie wel

Bij D.O.D. is het makkelijk bestellen en krijg je bestelling snel en keurig geleverd!keurig

Zie voorgaande zin

Snel en secuur, goede prijskwaliteit + uitstekende service

Goede prijzen, zeer snel geleverd en alles klopte Chapeau!

De Online Drogist is al een aantal jaren mijn vaste Drogist. Het ruime assortiment met vaste lagen prijzen maar vooral de snelle levering waarbij ik van stap tot stap op de hoogte wordt gehouden van de status van de levering, is voor mij de reden dat ik telkens weer bij De Online Drogist bestel TOP GA ZO DOOR.

Altijd perfect

Perfect.

Perfecte Zaak, zeer snelle levertijd !

Honing besteld, tegen een prachtige prijs ! Was netjes verpakt tegen breken, en zeer snel bezorgd.

Altijd keurig de volgende dag geleverd!

Altijd keurig de volgende dag geleverd!

niks meer aan doen

top