Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering.

Ze doen tegenwoordig wat ze beloven

Heb al jarenlang bestellingen gepleegd bij De Online Drogist. Een paar jaar geleden was de levertijd niet overeenkomstig met hetgeen ze beloofden. De laatste twee jaar maken ze elke keer weer hun belofte waar en dat vind ik knap.

Geweldige service saridon was overal uitverkocht en zag op uw site we hebben nog 50 doosjes. Gelijk 2 besteld. Ben er niet aan verslaafd maar moet smirgens een halve innemen op advies van de arts. Ben gelukkig met jullie

very good service

fast delivery, competetive prices..

uitstekend

mijn bestellingen ontvang ik altijd op tijd, en mocht er een vertraging zijn, dan word ik altijd erover gemaild.

Top!!

Prima producten, snel geleverd

Alles correct. Alleen de bezorging was niet goed. Moest bij alle buren vragen of het pakje daar afgeleverd was. Er stond op het verzend alleen afleveren bij geadresseerde. Wilde bij een agentschap invullen maar dat was niet mogelijk. Wel bij een van de buren???????

Eerlijke prijzen en snelle levering

Goede service en mooie prijzen

Zoals altijd prima !!!!

Snel en betrouwbaar fijne drogist met veel keus uit soorten en merken Fijne klantenservice

Ruime keus, goede prijs en vlot geleverd.

Betrouwbaar en snelle levering

Na de bestelling geplaatst snel geleverd! En duidelijke mails over verzendstatus.

Snelle levering perfect

Als ik mijn bestelling plaatst dan wordt het 2 dagen al geleverd. Plus daarbij de prijzen geweldig

Groot assortiment snelle levering

Groot assortiment, leuke aanbiedingen en zeer snelle levering

Heel goede service

Product is goed en maklijk te bestellen

perfect

Makkelijk en Goed

Makkelijk en Goed , Fijne webwinkel.

Bestelling was snel binnen

Bestelling goed verpakt en snel verstuurd

perfect

Makkelijk Snel Adequaat Heldere communicatie

Gewoon goed

Ik vergelijk de prijzen van de diverse drogisterijen wel steeds, want de prijzen zijn niet altijd gelijk aan de vorige keer en de onderlinge prijzen kunnen soms sterk variëren, maar DOD levert snel, in stevige verpakking en de prijzen zijn gemiddeld gesproken niet verkeerd. Ik had 2 pakketten binnen gekregen. Het bleek dat ze per abuis ook een andermans bestelling naar mijn adres hadden gestuurd. Ik heb dit uiteraard bij hen gemeld en als ik had gewild had ik die bestelling ook mogen houden. Maar dat wilde ik zelf niet. Toch vriendelijk dat ze me dit aanboden.

Een goede ervaring

De bestelling was helemaal in orde en werd heel snel bezorgd. Het pakketje was goed verpakt en er zat nog een boekje bij met info over vitaminen

Snelle en voordelige levering

's avonds besteld , de volgende dag afgehaald.

Goede website

Komen afspraken na en is voordelig.

Heel goed en snel gestuurd services

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam