aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd

De ene dag besteld en de volgende dag in de ochtend geleverd vond ik prettig. Daarnaast is het artikel aantrekkelijk geprijsd en netjes verpakt (niet in te grote doos bijvoorbeeld)

Snel en tegen gunstige prijs

Goede heldere website, prijs gunstig. Afhandelen correct en snel

Wij zijn zeer tevreden met de online drogist. Het assortiment, de snelheid van verzending is heel goed.

Goede snelle levering

Snelle levering,savonds besteld de volgende dag al in huis,zonder extra verzendkosten

Binnen 24 uur in huis! Super service.

Snelle levering, soms wat te grote verpakking dat zou kleiner kunnen. Goede producten met vaak grote korting.

Top service!

Heel tevreden, zowel over de producten als over de snelle leveringen!

Voordelig, aantrekkelijke aanbiedingen, netjes verpakt en snel geleverd!

Snelle levering!

Makkelijk besteld, snel geleverd! Helemaal tevreden.

Al jaren een tevreden klant!

super snel bezorgd en prima producten

Alle producten origineel en super snel bezorgd

Snelle levering scherpe prijzen

Altijd scherpe aanbiedingen en snelle levering!

goede kwaliteit en service

Eerste kennismaking/aankoop is tot volste tevredenheid verlopen. Goede kwaliteit tegen een alleszins passende prijs.

Snelle levering veel producten

Ze hebben een ruim assortiment en goede prijzen met mooie kortingsacties. Snelle levering

Uitstekende service

Correcte en snelle levering zoals gewoonlijk. Betrouwbaar en goede informatie via Track & Trace.

Voortreffelijk

Snelle en correcte afwikkeling.

prima verzorging

De artikelen zijn meestal aanwezig en zijn de volgende dag op het bestelde adres

Correct en supersnel geleverd

Duidelijke en handige website

De bestelling was snel geleverd en in goed staat ook nog.

Ben zeer tevreden.

Altijd prima bij jullie .

Idem dito

mooie prijzen, vlotte bezorging

mooie prijzen en vlotte bezorging

snelle en goede levering.

Eigenlijk niets op aan te merken. Gewoon goed en snel geleverd. Ook voor een hele goede prijs, kan niet beter.

Prima thee en snel ontvangen.

Prima thee en snel geleverd.

Levering ok, kortingen FNV werken niet

Makkelijk bestellen, snelle levering maar bij betaling werkt de FNV kortingscode niet en dat is de reden dat ik hier bestel. Alleen een lokkertje?

Uitstekende service

De Online Drogist heeft een enorm assortiment, een overzichtelijke website, een duidelijke omschrijvingen bij het product en snelle levering. Allemaal zaken die voor mij belangrijk zijn wanneer ik online iets bestel. Ook zijn ze transparant in levertijden en krijg je een persoonlijke mail wanneer iets niet beschikbaar is of tijdelijk niet leverbaar. Zeer prettig!

Makkelijk te bestellen, snelle levering. Niets op aan te merken.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam