Betrouwbare online drogist

Koop hier al jaren mijn supplementen, is betrouwbaar en goede aflevering volgens afspraak

Zeerr goed

Geen Commentaar

goede verzorging

Ik ben zeer correct behandeld en heel snel.

Uitstekend voor wat betreft assortiment en leveringsbetrouwbaarheid.

De laatste levering was echter een dissonant vanwege de betaling, de creditcard overboeking werd ook na herhaalde pogingen geweigerd. Een familielid heeft toen de betaling gedaan, helaas was toen wel mijn kortingscode (8a8h9jewele) in rook opgegaan. Dit probleem was een onaangename verrassing (zou ook aan de bank kunnen liggen). Ik hoop dat in het vervolg weer net zoals altijd met de creditcard betaald kan worden.

Snel en goed

Weinig aan op te merken, bestellen en leveren gaan soepel. Omdat te bestellen drogist spullen langzaamaan groeien, zou het mooi zijn als er op de site na een inlog een verlanglijstje zou kunnen zijn. (Net als bij Bol.Com) Als er dan iets (bijna) op is kan ik het alvast toevoegen voor de volgende bestelling.

Heel tevreden.

Altijd netjes en vlot bezorgd.

Super bedrijf , goede en snelle levering

Goede ervaringen Tav bestellen en snelle levering En ook als er iets is tav de bestelling, altijd goede terugkoppeling

Goed aanbod snelle levering

Duidelijke site, goed assortiment.

Grote verpakking, zonde!

Fijn dat het zo snel verzonden kan worden en jullie een uitgebreid assortiment hebben! Maar een piepklein potje voedingssupplementen in een veel te grote doos moet niet kunnen vind ik.

was goed dank u

Altijd goed

Zeer tevreden Altijd snel geleverd

Perfect en snel

De producten zijn zoals ik al verwacht had en de bestelling kwam supersnel aan.

Dikke prima

Gewoon de volgende dag in huis, beloofd wat beloofd wordt!!

snel geleverd

veel producten en de volgende dag bij je thuis

prima service en op tijd

tot nu toe altijd prima service gehad. Betrouwbaar.

heel erg goed

niets op aan te merken

Snelle levering .

Goede prijs en snelle levering.

Quick and reliable

Always ships fast and delivers quality.

Goede en snelle service

Breed assortiment, goede prijskwaliteit verhouding en snelle en correcte levering. Tel daarbij op een zeer klantvriendelijk en info voorxiening.

Prima dienstverlening en dito prijs

Eenvoudig bestellen en betalen, goede prijs en snel en volgens afspraak geleverd

Snel voor een goede prijs thuis geleverd.

De gewenste producten tegen goede prijs zorgeloos en snel geleverd.

Helemaal prima

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Prima website en hulp bij vragen

Ik koop er al jaren

levering op tijd en goed zoals het hoort

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam