Alleen maar complimenten

De snelheid van bezorgen kunnen vele anderen een voorbeeld aan nemen. Alle bestelde artikelen op voorraad. Groot assortiment.

Wacht nog op mijn geld terug na retourneren .

reviews vreemd

Ik vind het vreemd dat je alleen reviews kunt plaatsen over producten op uitnodiging van de online drogist en dan per keer maar voor één bepaald product. Wel fijn de snelle levering.

uitstekend

Altijd goed, uitstekende web-site, geweldige sortering, perfect bezorging, goed verpakt, vriendelijke medewerkers. dus alles perfect.

alles prima

alles prima

Alles mooi optijd , bij vragen of probleem dan altijd hulp , heel vriendelijk ga zo door het is altijd fijn te bestellen bij jullie een geweldig bedrijf

Breed assortiment tegen goede prijs

Ik kan tot op heden altijd terecht bij D.O.D. want ze hebben een breed assortiment. Snelle levering, al is D.O.D. daar wel afhankelijk van de bezorgdiensten.

Super snel.

Groot assortiment , en de volgende dag in huis.

Snelle verzending

Heel tevreden met de online drogist Altijd snel in huis en voordeliger dan de meesten.

Kwaliteit, goede prijs en snelle levering !

Voor mij al een aantal jaren een 5 * beoordeling. Kwaliteit, goede prijs en snelheid van ontvangst per PostNL. Houden zo!

Zoals afgesproken en snelle levering

Goede website en vlotte bezorging

alles liep naar wens

Ik ben heel blij met de onlinedrogist. Een supergroot assortiment, interessante kortingen en snelle levering. Wat wil je nog meer

Snelle en correcte levering

Prima prijs kwaliteit

Fijn dat je vanaf 20,- al geen verzendkosten hebt. Maakt drempel lager om iets te bestellen wat ik lokaal nergens vinden kan

Altijd snelle levering en betrouwbare webwinkel

Ze hebben een ruime keuze aan producten, ze leveren echt binnen de tijd die zij vooraf aangeven.

Juist product, snelle levering

Uitstekende online drogist!

Groot assortiment, prima voorraad en prijzen, en vaak de volgende dag al in huis. Ik bestel hier regelmatig en ben zeer tevreden. Enige aandachtspuntje is dat de dozen/verpakking een beetje lastig los te krijgen zijn.

Zoals altijd top!

Snel bezorgd, goed verpakt en prettig geprijsd. Wat wil je nog meer?

prima keurige service

goede ervaring

Klantgericht service

Nadat mijn pakket kwijt geraakt werd door post.nl, heb ik met de klantenservice van online drogist gebeld en alles werd opgelost. Ik ben zeer tevreden.

Netjes op tijd en correct

Mijn bestellingen bij de online drogist gaan altijd zonder problemen. En voor een mooie lage prijs. Redenen genoeg om hier te blijven bestellen!

Alles volgens afspraak. Ik ben niet zo van aanbeveling. Dat moet iedereen maar zelf weten.

De bestelling goed afgeleverd en de producten snel in huis

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam