Laden reviews...
7,481 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vurderingene er overveiende positive. Kundene framhevar rask levering, konkurransedyktige priser og eit breitt produktsortiment. Dei omtalar òg enkel bestilling, klar kommunikasjon og påliteleg levering. Nokre få omtalar levering som ein utfordring, men generelt er tilfredsheten stor.
anja
Groet
Vlotte verzending zeer goede service, vriendelijk klantendienst.
Andy
Roeselare
Top. Laagste prijs voor mijn product en t was een dag later binnen.
Esther
Sliedrecht
Goede levering en netjes verpakt.
C.
Barneveld
Snelle zending goedkope prijs. Erg handig nooit meer naar een winkel en in de rij staan.
F.
Opperdoes
De bestellingen worden snel bezorgd en de producten voldien aan mijn verwachtingen. Fijn bedrijf!
Vera
Duiven
Snelle levering, maar slordig ingepakt, met als gevolg soms gesneuvelde verpakking. Dat geeft nogal rommel in de doos, die ook altijd veeeel te groot is. De oplossing wordt snel geregeld, maar op dezelfde manier. De artikelen zelf zijn oké.
Laura
Arnhem
Goede en snelle levering
Geert
Gieten
Goedkoop en snelle levering.
Bellingwolde
Snelle bezorging goedkoper dan in de winkel
Heleen
Leeuwarden
Veel keus en snel en zeer goed betaalbaar
C.C.
Capelle aan den ijssel
Alles naar wens en heel vlot
Els
Antwerpen
Ik heb vanuit België een produkt besteld dat ik in België niet vond. Heel tevreden van de service.
Hilde
Peer
Goed geleverd!
Sufen
MOL
Al vaker besteld en nog steeds tevreden. Artikelen worden altijd snel en netjes verzorgd thuis bezorgd.
Maassluis
In de avond bestellen en volgende dag geleverd top
Peter
Hendrik-ido-ambacht
Het betrof een kleine bestelling die prompt werd uitgevoerd en afgeleverd op het beloofde tijdstip.
P.
Drenthe
Wilma
Eindhoven
snel, volgens afspraken, goede prijs
Hanna
'S-Gravenhage
Mijn bestelling is in orde aangekomen
Emmy
Lisse
Supersnelle levering
Baak
Fijne website en heel divers.
Daniella
Nieuwerkerk ad ijssel
Bestellen via webshop gaat eenvoudig en snel, je ziet meteen of iets op voorraad is. Afronden van bestelling is ook altijd goed verlopen. Het leveren is deze keer wat rommelig geweest door telkens gewijzigde levertijden via PostNl. Andere keren is dit goed verlopen.
M.
Urmond
Prima afhandeling van bestellingen!!
Ton
Arnhem
Maar, uhm, bij de bestelling kon ik zelf een afleverlocatie opgeven. Ik koos voor een pakket- en briefautomaat van Post NL in de buurt. Alsnog kwam de bezorger aan de deur - op een moment dat ik er niet was, en gaf het vervolgens bij een PostNL punt af - waar ik een handtekening moest gaan zetten voor ontvangst. Als ik een handtekening moet zetten voor ontvangst, waarom krijg ik dan de optie voor aflevering in een pakketautomaat? op de adresseringsbon stond ook geprint afleveren in pakketautomaat. En ja die is in de buurt van een PostNL punt. Maar daar kon ik pas de volgende dag naar binnen, terwijl ik erop gerekend had het pakje 's avonds uit de pakketautomaat te halen. Ach, ik heb ik de spullen pas over een tijdje nodig, er was niet echt haast. Maar begrijpen doe ik het niet.
Ad
's-Gravenhage