Filter

Goede en snelle levering

Ik bestel al mijn voedingssuplementen hier tot volle tevredenheid

Prima winkelervaring!

Alles prima in orde. Fijn assortiment, goede communicatie en snelle levering. Weer voor herhaling vatbaar!

Altijd netjes en op tijd geleverd

Veel artikelen en snel geleverd.

Bijna alle merken in het assortiment. Vaak korting en zeer snel geleverd.

Very good service

Very good service

Voordelig en snelle levering

In een woord fantastisch

Precies wat ik zocht voor een goede prijs.

Goede producten en snelle levering

Ruime sortering en snelle levering

Uitgebreide artikelen

Ik bestel regelmatig artikelen. En bijna altijd zijn die artikelen bij u te verkrijgen, zodat ik niet ergens anders hoef te zoeken. Bovendien meestal de volgende dag al bezorgd. En zoeken in de balk gaat ook heel goed.

Prima kwaliteit ennprijs !

Bedankt

Perfecte levering

Ze maken waar wat ze beloven, vandaag besteld is morgen binnen. En dan de leuke aanbiedingen, een aanrader dus om hier te bestellen!

Goede service snelle verzending en zeer concurrerende prijs goedkoper dan kruitvat

Goed, betrouwbaar en voordelig

Dit bedrijf dat doet wat ze zeggen. Correcte en vlugge levering is hun waarborg.

Fantastisch!

Goede service, makkelijk te bereiken per telefoon als dat nodig is. Goede producten voor een goede prijs!

Snelle, correcte levering

Bestelling snel in huis gekregen

Ze doen wat ze beloven en het eenvoudig om te bestellen.

Snel geleverd en nette prijs

Het werd de volgende dag geleverd, netjes verpakt en tegen een goede prijs!

Altijd de volgende dag bezorgd

Producten zijn altijd op voorraad en levering de volgende dag.

zeer tevreden over zowel levering als bestellingen.

Wanneer ik middelen bestel , krijg ik altijd een emailbericht terug als bevestiging. Daarna kun je via de QR code jouw produkt volen tot en met de bezorging, Voortreffelijk..

snel en goed

en geen poespas

Betaalbaar en goede service

Je kunt tot savonds 21.00 tegen drempel lage verzendkosten een bestelling plaatsen. Assortiment is groot en je heb het al de volgende dag in huis. Ik bestel al jaren, heb een aardig favorieten lijstje.

Voordelig en vlotte levering!

Ik vind de producten die ik wil bestellen meestal het voordeligst bij deze Online Drogist, bovendien altijd snel geleverd en goed verpakt.

Snel en redelijke prijs

Zie boven

Snelle levering.

De Online Drogist stuurt mij ook een mail als ze denken dat de voorraad bij mij op is. Als ik bestel, is de levering altijd snel en op tijd.

Goede service.

503 Radarweg