Filter

Snel besteld én geleverd

Veel keus, snel besteld en geleverd.

Heel goed!

Fijne webshop met veel keus, groot assortiment. Makkelijk bestellen en snel bezorgd.

DOL is een prima webwinkel

Altijd snelle levering. Zeer uitgebreid assortiment. Heel goede klanten service en goede telefonische bereikbaarheid.

Netjes oprijd en naar mijn verwachtingen.

ik vond de doos te groot voor 3 klein flesjes.

Gewoon goed

Zonnebrand product gekocht, was goed verpakt en snel geleverd, goede ervaring dus zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering, goede producten

Breed assortiment

Alle lof voor de online drogist. Ik vind het wél jammer dat de producten in een veel te ruime doos verstuurd werden.

Makkelijker en snel

Prijs juist snel geleverd

Snel en goed

Snelle service Gied verpakt een 10

Het product is goed en snel geleverd

Uitstekend!!

Ruim assortiment. Snelle levering. Leuke acties. Kortom Prima!!!

Makkelijk bestellen, altijd snelle bezorging

vlotte levering en voordelige prijs

vlotte levering met duidelijke info over de "reisweg"

Altijd goede service, goede productie en kwaliteit en bovenal vaak de laagste prijs!

Klantvriendelijke benadering

Als er een product niet is, wordt er gekeken naar een andere oplossing.

Zoals beloofd

Ze doen wat ze beloven, dus supergoed.

Altijd snel je spullen in huis. Netjes verpakt. Helemaal top.

Makkelijk bestellen

Heel veel keuze in artikelen. Netjes verpakt en keurig op tijd. Leuke aanbiedingen.

Super webshop

Een hele snelle levering. En voordelig

Snel geleverd en goed vepakt

Mondwater besteld. De volgende dag gelijk binnen in een verpakking die zo goed was dat ik er eerder iets heel breekbaars in had verwacht. Heel simpel met bestellen een bevestigings meil gehad en klaar. Precies waar ik van hou.

Perfect!

Goeie service, erg fijne prijs kwaliteits verhouding en vooral een mega snelle levering!!

goede produkten tegen goede prijs. Prima service!!!!

Al enkele jaren koop ik hier mijn probiotica en producten van Dr.Vogel. Veel goedkoper dan bij de plaatselijk drogisten. Snelle levering!!!

Prima ervaring

Spullen in de aanbieding besteld en keurig verpakt geleverd. Niet de volgende dag zoals gesteld, maar dat kan ook aan de vervoerder liggen. Het had ook zeker geen haast.

Supersnel geleverd

Volgende dag in huis tegen een hele redelijke prijs

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ