Filter

Correct en snel geleverd!

Correct en snel verzonden !

Xxx

zeer tevreden

uitstekende verwerking van mijn bestelling, ik ben tevreden.

Uitstekend!

Goede service, telefonisch goed bereikbaar, groot aanbod!

Efficient

Website gemakkelijk in gebruik, levertijd en prijs goed.

Doet zoals beloofd.

snel geleverd en het goede

snel geleverd en het goede

Klein product in een veel te grote doos

Ik had een paar lipbalmen besteld en ze hadden makkelijk in een brievenbuspakje gepast. Helaas kwamen ze aan met pakketpost in een doos die echt veel te groot was in vergelijking met het formaat van het product dat ik had gekocht. Los hiervan heb ik niks aan te merken op het bedrijf maar ik vind het toch dusdanig jammer dat dit nog altijd gebeurd. Vandaar twee sterren en geen aanbeveling (in ieder geval niet voor mensen die milieuvriendelijker proberen te bestellen).

bestellen is gemakkelijk, betalen via ideal ook erg handig, volgende dag in huis is lekker snel. de kortingsbon(nen) voor andere bedrijven vind ik niet erg fijn, want daar zit voor mij nooit iets nuttigs bij. liever een korting, die wat langer geldig is, bij jullie bij een volgende bestelling. ten slotte zouden jullie het verzoek om een beoordeling wat eerder moeten sturen (niet pas na een week), zodat de ervaring met jullie nog vers in het geheugen zit.

Altijd goed.

Eenvoudig bestelsysteem. Veel producten in assortiment. Zorgvuldig verpakt. Zeer snel verzonden.

Eerlijke prijzen en goed assortiment

Een goede site met een goed assortiment, eerlijke prijzen en een vlotte levering.

Supersnelle verzending!

Wij zijn erg tevreden, de producten worden snel geleverd en er is een ruim assortiment.

Fijne ervaringen.

Groot assortiment, goede prijzen, en altijd zeer snelle levering.

al vele jaren een tevreden klant

waarom 4 en geen 5 sterren is omdat het soms lang duurt bij een uitverkocht artikel voor het weer beschikbaar is .

De correspondentie is a la minuut en de aflevering kan niet beter.

Goede en snelle levering

Ga zo door

Geweldige service

Ik bestel al heel wat jaren hier. Erg tevreden over de producten en klantenservice

Behulpzaam

Online lukt het mij niet om te bestellen met de kortingcodes Daarna telefonisch prima geholpen

Nette service

Fijne nette service, website oogt wel wat veroudert. Verder zijn ze super!

Zeer snel en netjes geleverd

Super snelle levering

Eerste keer iets besteld , aanrader ***** Ik ga zeker vaker bestellen

top

goede prijs, snelle verzending

Prima verlopen

Snelle levering en alles is goed verlopen

Snelle correcte afhandeling

503 Radarweg