Filter

Snelle levering goed product.

Het enige kritiek puntje dat ik heb is dat de bestelling (3 paar verbandhandschoenen) in een grote doos werd geleverd terwijl het ook in een envelop had gepast zodat het wel door de brievenbus kon.

Goede ervaring.

Goede ervaring.

Goed assortiment, prima prijzen, snelle levering

Goed assortiment, prima prijzen, snelle levering

Ik vind het een prima bedrijf. Veel producten voor een goede prijs en een uitstekende service. Nog nooit problemen gehad.

Uitstekende en snelle levering

Net

Snelle levering goede service

Snelle levering, goede producten

royale keuze en vriendelijke medewerkers

Altijd netjes verpakt en snel bezorgd!

Prima levering

Prima levering en een goede prijs

Heel tevreden

De zending is vlot verlopen en de persoon die de producten gebruikt, is er heel tevreden mee.

Leuke prijzen, snelle verzending

Snel geleverd!!

Ik had m'n bestelling binnen 24 uur in huis.

Wederom uitstekend

Makkelijk bestellen en snelle levering

Geweldig goed

Mijn keuze blijft de DOD!! Altijd alles in het assortiment..vlug verzonden en bij €20 ook nog gratis! Vandaag besteld...morgen in huis! Wat kun je nog beter hebben? Ik ben en blijf een heel tevreden klant!!

Gaat altijd goed

Ik heb al meerdere malen besteld en het gaat altijd goed. Goede prijs, kwaliteit verhouding naar mijn idee. Dan zijn supplementen tenminste nog te betalen.

Goede service. Makkelijke bestelprocedure. Prima kwaliteit van producten. Snelle levering.

Albert

snel bezorgd, goed verpakt,prima product.

Alles prima geregeld.

Helemaal 100% tevreden

Zo netjes en zo snel bezorgd kan niks negatiefs bedenken, een dikke pluim

Aanrader.

Snel en netjes verpakt

Verkeerde factuur

Pakket is goed aangekomen, alleen zat er een verkeerde factuur in de doos. Graag hierop letten in het vervolg.

De beste online drogisterij

Mijn bestellingen bestaan ​​voornamelijk uit glutenvrije producten. Zeer goede kwaliteit, goede prijzen, beter dan in een gewone winkel. Levering zeer snel.

Snel en correct bezorgd

Ik ben erg tevreden over De Online Drogist. Wij kopen regelmatig zoutarme producten en die zijn in de winkels vaak niet voorradig. Dus dit is een uitkomst.

Bestelling wordt keurig en op tijd geleverd

zie boven

snel en perfect geleverd.

Heel snel bezorgd .

Prima en super snelle bezorging!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ