Filter

kreeg bliksemsnel het product dat ik nodig had

Ik had bij de productomschrijving goed kunnen lezen waar het goed voor was en dan wil ik het ook graag gelijk uitproberen en eventueel toch ook nog terugsturen als ik het wat uitgebreider in handen kan bekijken. Voordeel is ook dat ik meer bij mezelf kan blijven en niet "overgehaald " wordt iets te nemen. Het gevoel dat ik geen " nee " kan zeggen, dat vaak gebeurd in de winkel.

Sanex antiroos shampoo is in de winkel niet meer verkrijgbaar maar gelukkig nog wel online Nette prijs en binnen een dag geleverd, top!

Heb vlot gekregen wat ik bestelde. Mileu vriendelijk verpakt.

Snelle verzending en goede producten

Snelle verzending en goede producten.

Altijd snel en korrekt!!

Altijd snel en korrekt!!

Zeer goede ervaring.

Artikelen werden de volgende dag al bezorgd! Echt super!

Snel en vlot verloop van de bestelling

Zeer snel verloop,ordelijk.

Snel bezorgd

Tena discreet extra, heel voordelig aangeschaft en snel bezorgd. Top drogist

The best a family can get.

Goede en correcte afspraken worden er gemaakt. TOP kwaliteitsproducten. Heel fijn om bij en met jullie zaken te doen. Ik voel mij op mijn gemak. Mijn vertrouwen in jullie blijft groeien. Ga zo lekkerrrrrrr door. EDUARDO.

Snelle en goede service en levering, ik ben helemaal tevreden

Snelle en nette service, ook aan de telefoon

Prima verzorgd

Tevreden.

Artikel dat op voorraad was, was snel geleverd. Top :)

Snel geleverd. Lage prijzen. Geen verzendkosten.

snelle betrouwbare levering

ik ben al ruime tijd klant van jullie en heel tevreden ...dus tot snel!!

Één woord: Prima

Inmiddels heb ik meerdere keren besteld bij de online drogist en ik kan niet anders zeggen dat dat elke keer prima verloopt. Het bestellen gaat snel en verzending is gratis bij de hoeveelheden die ik bestel. En de producten zijn goed.

Gemakkelijk, snel en mooie prijzen!

Via de website bestel je gemakkelijk de gewenste producten tegen goede prijzen. Vervolgens krijg je de bestelling snel thuisbezorgd.

Uitstekend.

Altijd snel bezorgd, vaak aanbiedingen van goede merken . Vanaf € 20,- geen bezorgkosten. Top!

Slechte levering

Product nog steeds niet toegekomen na 1,5 week

Tevreden (met kanttekening)

Als je wat besteld hebt, krijg je een klein cadeautje. Via Sovendus krijg je dan een waardebon code van 10% voor een volgende bestelling. Bij de volgende bestelling wil je deze bon dan inzetten en krijg je dit bericht; Kortingscode is niet geldig voor geneesmiddelen en enkele actieproducten. Dus helaas geen korting :( Ik bestel mi geen geneesmiddelen maar zijn mijn producten ws actie producten. Het jammere is dat de producten die ik bestel 'altijd' actie producten zijn. Het voelt een beetje als blij met een dooie mus. En om een code in te vullen, moet je ook heel goed kijken bij de bestelling, want het springt niet in het oog. En bovendien wordt je daarna, door Sovendus, blijvend bestookt met mail. (moet je je dus ook zelf weer voor afmelden. Jammer. Verder ben ik te vreden over de prijzen en levertijden.

uitstekend

prettige snelle en accurate levering

Alles klopt!

uiterst snelle levering

eenvoudig om producten te bestellen.De volgende dag heb ik deze reeds ontvangen

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ