Filter

Altijd goed.....Een van de betere drogist..

Heel fijn om te winkelen, heel goede service en volgende dag al bezorgd. Zeer tevreden.

Prima en snelle levering

De bestelling is daags na bestelling geleverd. Super service.

Dat je de middelen binnen 2 dagen al hebt

Veel keuze en snelle levering

Zeer tevreden, hebben veel keuze en levering is snel en gratis bij bestelling >€20.- super goed!

Op alle fronten gewoon goed.

Duidelijke website, veel keus, goede en snelle levering. Laat niets te wensen over!

top

goede snelle levering

Alles gekregen wat ik heb besteld

En heel snel gekregen

koop graag bij jullie omdat het snel wordt geleverd en doe ingepakt

Een positieve ervaring

Snel geleverd en alles oke

Voordelig,, groot assortiment, snelle levering en goede klantenservice!

Top!!!!

snel geleverd

nette prijs

Steeds meer artikelen niet meer leverbaar

Stress meer producten die ik altijd koop zijn niet meer leverbaar: eerst de homeopathische middelen van VSM , nu mijn dag- en nachtcrème en andere dingen van Zarqa.

Grote keuze en snelle levering.

Goede en logisch ingedeelde site waar je heerlijk kunt winkelen. Ik koop hier al jaren naar alle tevredenheid.

Goede webshop

Producten waren netjes ingepakt, prijzen zijn lager en bestelling op tijd geleverd.

Nette prijs prestatie

Fijne online winkel die je ook nog door een zeer bekwame medewerkster kan helpen met je vragen.

Prima verzorgt.

Alles keurig verzorgt en geleverd.

Zeer snelle levering: zondag besteld, maandag in huis. Dus zelfs In het weekend wordt daar gewerkt.

Ĝeweldig

Producten zijn snel en zorgvuldig geleverd.

Van aankoop tot ontvangst, alles is perfect verlopen

Goede service en groot assortiment

Als je een bestelling doet voor 21.30u, is het de volgende dag al in huis. Vanaf 20 Euro gratis verzending, daar zit je al snel aan!

Snelle reactie op mijn telefoontje

Ik belde om te vragen hoe ik kon retourneren en kregen meteen een retourlabel toegezonden

Ver maar toch dichtbij.

Ruim gamma met breed assortiment; goede prijszetting; overzichtelijke site met goed account; zeer degelijk verpakt en zeer snelle levering. Niet steeds foutloze levering maar dit wordt onmiddellijk en to-the-point rechtgezet. Sommige artikelen moeten per minimumafname gekocht worden.

Snelle levering veel soorten produkten

Wat ik bestel wordt goed geleverd en ook de kortingen verspreid over producten aantrekkelijk

Een aanrader.

Bestelling perfect afgerond