Filter

Goede service, snelle bestellingen

Altijd als ik een bestelling plaats bij de online drogist is dit, bijna Standaard de volgende dag al binnen. Zeer prettig.

op tijd bezorgd

product beter en goedkoper dan in de fysieke winkel, door meerdere verpakkingen te nemen ook geen bezorgkosten.

Bestelling en aflevering is naar wens verlopen

Zie opmerking hierboven

Groot assortiment prijs/kwaliteit producten

Ik bestel al jaren bij de online drogist om hun verscheidenheid in producten. Ze hebben vaak ook mooie aanbiedingen. Een overzichtelijke website met een fijne zoekfunctie. Snelle levering

Supersnel in huis!

Zodra ik iets bestel is het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis. Ik ben echt zeer tevreden.

Snelle en goede levering

Goede ervaring met de onlinedrogist. Al vaker hier besteld. Lage prijzen voor A merken.

Mijn ervaring is prima.

Goede verpakking Goede verzorging De bezorging wordt soms telkens met een dag verlengd.

Altijd prima voor elkaar.

Altijd snelle en goeie levering.

Prima website, goede prijsstelling en accurate levering.

Onze supplementen zijn we over de jaren heen steeds meer bij deze web-shop blijven bestellen. Zo nu en dan ergens anders toetsen en soms zelfs ook bestellen, levert ons tot nu toe geen andere inzicht op.

Prima service tegen een goede prijs

Snelle service, duidelijke voorwaarden

Bestelling saw palmetto en silica

Goede levering en vlot

Te herhalen ben tevreden

Altijd heel snel!

Ik bestel vaak twee keer per maand. Mijn bestelling komt altijd snel en was nog altijd juist.

Op tijd geleverd

Prima prijzen en gewoon op tijd geleverd

leveringstijd was later dan beloofd

Betreft de levering heb ik goeie ervaring Nu deed ik de bestelling op Paaszondag, ik hield er rekening mee dat de beloofde "dag erna" wellicht pas dinsdag zou zijn Helaas werd t pakje pas woensdag bezorgd Toen was er niemand thuis en werd t meteen doorgestuurd naar een pick-up point Anders dan verwacht, maar uiteindelijk ook goed geregeld eigenlijk

Snel en goed/ plastic vrij verzonden

Prettige webwinkel, snelle verzending. Ze hebben een goed assortiment.

Ruime keuze, goede service, hier kan ik producten bestellen die ze niet hier in de winkel hebben en het wordt supersnel geleverd!

alles prima in orde

zowel wat bestelling als verzending betreft: geen op- of aanmerkingen, dus prima!

Prima.

Goed verpakt, prima prijs en snel bezorgd.

Mijn bestelling heel snel ontvangen

Heel goed en snel geleverd

Prima sevice snel geleverd

Efficiënt en snel