Filter

Prima Prima

Zoals je mag verwachten

Ruim assortiment

De bestelling meestal de volgend dag in huis

Perfecte communicatie

Er word meteen gereageerd en meestsl is t de volgende dag al in huis keurig verpakt super.

Betrouwbaar

Snelle levering Niet te duur Betrouwbaar

Helaas blijkt regelmatig dat product niet op voorraad is...

Enkele weken geleden bestelling gedaan waarna ik direct melding kreeg, na betaald te hebben, dat product niet op voorraad is. Dat zou anders moeten...

Prima service en snelle levering

DE online drogist :)

Al vele jaren een trouwe en zeer tevreden klant: voor mij is dit DE online drogist :)

Duidelijk en correct

Prettige afhandeling. Zeer snelle bezorging. Snel gereageerd op de bestelling en perfekt afgehandeld.

Snelle en correcte levering

Als ik iets bij u bestel kan ik ervan op aan dat ik de bestelling heel snel krijg. Ook is het altijd goed verpakt !

Snel geleverd. Altijd op voorraad. Ik kan het iedereen aanbevelen

Nog nooit problemen ervaren, bestelling komt netjes verpakt en optijd! Ik zou de Online Drogist zeker aanraden.

Snelle verzending , goed verpakt , kwaliteit

Geen problemen gehad met drogist

Het kan ook in 1 woord: Uitstekend !

De preparaten doen wat ze zeggen en dat is wel prettig als je wielertochten doet van 250 km…..

Uitstekende service

Helaas bleek dat mijn order was beschadigd tijdens transport. Er werd direct op mijn mail gereageerd en de volgende dag had ik de vervangende order al in huis. Geweldige service.

Snel correct

Goed makkelijk en de volgende dag al in huis

Veel en snel

Ruime keus, goede prijzen en snel goed verpakt geleverd.

Snelle levering en betaalbaar

Snelle levering en betaalbaar. Jammer dat de doos te groot was voor het artikel. De kleine tube créme had door de brievenbus kunnen passen in een luchtkussen envelop.

Producten werden snel geleverd. Makkelijk besteld.

Goed snelle levering

Mijn zoethout is heel lekker om thee vsn te zetten

Prijs/kwaliteit is prima en snelle verzending.

Snelle levering.

Prima product.

****

****

Fijn winkelen

Prettig assortiment met goede prijzen. Vlotte levering en goed verpakt.

Duidelijke website, groot assortiment en hoge kwaliteit.

Qua levertijd lijkt het wel de oude slogan van Overtoom; Dat is snel, of die van KPN: vandaag gepost morgen bezorgd.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ