Filter

Product en verzending waren helemaal in orde.

fijne webwinkel en snelle levering

uitstekend westen

Top en snel

Prima en goede service

Ik kan er altijd op vertrouwen dat het goed gaat!

Na de bestelling altijd een snelle levering en complete levering.

Super snel geleverd

Snel en netjes ingepakt bezorgd

Snelle service/bezorging

Bestel eigenlijk alles wat ik bij een drogisterij nodig heb, het wordt de volgende dag bezorgd.

Altijd 100 % tevreden

Snelle en prima service

Mooie webwinkel met ruime keuze. Vaak aanbiedingen. Snelle levering en keurig verpakt

n.v.t.

okee !

super

na bestellen volgende dag in huis !

Al jaren perfect

Goede website, snelle verzending en als iets een keer langer duurt uitstekend op de hoogte gehouden.

Snel

Snelle levering en voordeliger

Een ruime keuze bij deze online winkel, ik shop hier graag ! Mijn bestellingen altijd de volgende al in huis

Fijne site alles goed ontvangen en goed materiaal

Super snel en correct, zeer tevreden.

Groot assortiment en voorraad, snel geleverd in de doos zonder bergen plastic als opvulling maar simpel stuk pakpapier tegen het schuiven. Goed bezig! Ben zeer tevreden.

Prettig bestellen bij De Online Drogist

Onlangs weer enige artikelen besteld bij De Online Drogist. Het bestellen gaat gemakkelijk en er wordt een goede informatie gegeven omtrent de voortgang van de bestelling. Al het bestelde is in goede staat door mij ontvangen

Klantvriendelijkheid is prima ruime keuze.

Kundige mensen. Zeer klantvriendelijk. Ruim aanbod. Goede kwaliteit/prijs verhouding

Altijd perfect

Zeer snelle levering en goed verzorgd

Ik kreeg een doos met pillen die ik niet had besteld

Ik kreeg een aparte zending met pillen die ik niet had besteld. Op de pakbon in de doos stond ook een andere naam. Dus ik bel de klantenservice. Daar werd ik verstaan gegegeven dat die pillen niet voor mij waren en dat ik de doos niet had mogen open maken. Tja. Ik moest de doos maar terugsturen via PostNL. Retour sticker afdrukken, doos inpakken naar het postkantoor fietsen. Daar had ik geen zin in. Dan gooi ik ze wel weg (via chemisch afval). Dat mocht ook niet. De doos met pillen staat hier. Jullie kunnen hem binnen 2 weken gratis ophalen. Daarna reken ik bewaarloon. Toen werd de klantenservicedame boos. Ik heb het gesprek beeindigd.

Vlotte levering

Snelle levering. Altijd wordt het juiste geleverd.

razend snelle levering

ruime keuze keurig verpakt andere dag geleverd

Zeer snelle service !

Goed.