Slechte service
Producten besteld bij De Online Drogist en aangegeven dat deze bij een PostNL pakkettenautomaat moest worden bezorgd. Echter heeft De Online Drogist bij het verzenden aangegeven dat er een handtekening vereist is voor ontvangst. Dit gaat helaas niet samen met bezorging bij een pakkettenautomaat. Hierdoor raakt het pakket zoek. Contact gehad met De Online Drogist om een onderzoek te starten bij PostNL aangezien zij alleen dat kunnen doen als afzender zijnde. Vaker om een update gevraagd en het enige antwoord was dat ze ermee bezig waren. Zelf vaker contact gehad met PostNL en die zeiden de laatste keer dat De Online Drogist heeft aangegeven dat indien het pakket gevonden werd, dit terug moest naar hen en dat ze het met mij wel hadden opgelost. Dit laatste is helemaal niet waar. Ik kreeg alleen maar te horen dat ze ermee bezig waren. Ze hebben helemaal geen oplossing oid aangeboden. Ook geen contact van hun kant om de status door geven. Helemaal niks. Ik was degene die elke keer contact opnam en moeite deed. Hierdoor kreeg ik de indruk dat ze weinig tot geen moeite deden om het pakket zo snel mogelijk boven water te krijgen. Het pakket is gelukkig uiteindelijk wel bij mij beland. Dit was door PostNL in de pakketautomaat gedaan in een verkeerd kluisje (dus samen met het pakket van iemand anders). Deze meneer was zo vriendelijk geweest contact met mij op te nemen en het bij mij te bezorgen.
Kortom, product is goed, service is slecht. Ik koop hier niet meer.