Filter

geen account nodig

geen account nodig

Snelle levering. Zondagavond besteld en maandag pakket thuis bezorgd. Ik zou 5 sterren geven als de mogelijkheid bestond om te betalen na ontvangst van de spullen.

Goede ervaring met De Online Drogist !!

De door mij bestelde artikelen werden keurig verpakt en snel bezorgd.

Spullen goed verzending klote

De service van de online drogist is super. Alleen verzenden met post.nl is crisis. Zit de hele dag te wachten want tijden veranderen steeds. Dan een email dat we niet thuis waren en dus niet konden leveren. Grrrr was wel thuis zijn gewoon niet geweest. Dan pakketje 2 dagen zoek. En dan bij een post.nl shop gedropt en kun je het zelf ophalen. Ik ben er klaar mee en ga volgende keer gewoon naar de winkel. Hier wordt is zo *****ziek van.

Proma

Makkelijk bestellen. Overzichtelijk. Snelle bezorging

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Keurige verzorging en afhandeling.

Snel en goede levering

Goede service ruime keus tegen mooie prijzen en snelle levering

Binnen 2 dagen alle medicatie/voedingssupplementen binnen

Alle medicatie wordt binnen 1 tot 2 dagen bezorgd. Keurig bericht binnen 1 dag wanneer een supplement wat langer op zich laat wachten.

Veel keuze van goede artikelen En goede prijs kwaliteit

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Gewoon goed

Ik ben al wat jaren klant hier dus dan moet het wel goed zijn en dat is het dan ook

Goede service en op tijd!

Fijn dat ik ervan op aan kan

Prima ervaring

Alles is volgens planning verlopen. Voor herhaling vatbaar.

snelle levering en goede prijs

De bestelling wordt meteen in behandeling genomen. Alles ging prima . Vlotte bezorging.

Snelle service en kwalitatieve producten

Veel keuze uit goede producten en heel snel geleverd.

Komt gemaakte afspraken na.

Zie hier boven.

zeer snelle levering

heel goed

Prima site

Mijn product was uitverkocht en via de e-mail zou ik op de hoogte gehouden worden als het product weer op voorraad was. En zo geschiedde. Snelle levering. Netjes verpakt. Snel geleverd

Snelle bezorging volgende dag al. Alleen jammer dat je niet kan sparen voor kortingen.

AAN HET AFWACHTEN

ik kan nog niets zeggen over mijn ervaring met jullie. daar ik nog altijd wacht op een mail van jullie over mijn pakje dat besteld is op 11 februari bij jullie en om een of andere reden nog altijd bij post nl vast zit. Dit werd gemeld bij jullie op donderdag 15 februari en ben nog altijd op jullie onderzoek hierna aan het wachten. CHRISTINE

Bestel alleen nog maar hier!

Hele fijne online winkel! Voldoende voorraad, snelle discrete levering, fijne klantenservice, vele betaal opties, goede producten, ruime keuze en erg leuke prijzen. Ik shop alleen nog maar hier!

Makkelijk besteld, vlot geleverd.

Makkelijk besteld en vlot geleverd.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ