Filter

Gewoon Perfect

Goeie prijzen en super snelle verzending

Prima snelle levering

Xx

Op tijd en snel geleverd

Fijne winkel en als je besteld worden ze de volgende dag alweer thuis bezorgd.Heel erg fijn.

Producten goed beschreven, levering naar verwachting.

Prima website en snelle levering.

De Online Drogist heeft een uitgebreid assortiment en mijn artikelen werden tot nu toe keurig verpakt de volgende dag al bezorgd.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Producten zijn makkelijk vindbaar op de website. Voldoende informatie over de producten en een prima levertijd.

alles op tijd geleverd volgens afspraak.

Echte aanrader

De Online Drogist heeft een zeer ruim assortiment, een duidelijke en makkelijk te gebruiken website met goede omschrijvingen van de producten. Alles tegen voordelige prijzen. En ook de belofte van snelle verzending, wordt keer op keer waargemaakt. Niks dan goeds te melden.

Leveren de volgende dag zoals vermeld...

prima service

Ik bestel hier al tijden mijn stevia, altijd snel bezorgd en toen het een keer misging bij de post werd daar geen probleem van gemaakt, er werd meteen een nieuwe zending aangemaakt, zonder kosten. Toen ik later toch mijn pakketje kreeg natuurlijk alsnog de tweede zending betaald

Zoals altijd, goede prijs en snelle levering

PERFECTE ONLINE DROGIST

Al geruime tijd koop ik diverse spullen bij de onlinedrogist. Alle bestellingen worden keurig netjes verpakt en meestal binnen 24 uur geleverd. 1 keer ontbrak er iets bij aflevering. 1 telefoontje en een dag later kreeg ik alsnog het ontbrekende product. Kortom, de onlinedrogist is een betrouwbare, klantvriendelijke webshop waar probleemloos je bestellingen kunt doen.

Snel en goedkoop

Nergens anders de goede kwaliteit cbd olie zo goedkoop aan kunnen schaffen. Snel geleverd en secuur verpakt.

Ben zeer tevreden.

Ben zeer tevreden en de aflevering ging ook zeer vlot hier was niets op aan te merken prfect.

Super snel geleverd, enorme keuze en lage prijzen.

Drie G's. Goedkoop en Goed en snel Geleverd.

Zie boven.

perfect,en snelle levering

zeer goed,ook bij een foutje snel recht gezet na een mail.

Erg tevreden

Snel geleverd en goed verpakt

De levering was OP tijd de verpakking kon niet beter. De smaak van de sap is zeker de moeite.

Snel, veel voorraad en betrouwbaar

Mijn ervaring is prima!

Vlotte afhandeling

Eenvoudig bestelproces en vlotte levering aan huis.

Bestelling heel snel in huis

Veel keus

Snelle levering, goede prijzen