Filter

Goed assortiment

Nooit geen problemen gehad

Al diverse keren heb ik hier besteld maar altijd zonder problemenen snel in huis.

Ruim assortiment en snelle levering

Zeer ruim assortiment, je grijpt zelden mis. En dat alles voor een populaire prijd en snel geleverd. Voor miij genoeg redenen om terug te keren

Goede website, snelle levering. Heel tevreden.

zeer tevreden

Ruim assortiment, nette prijzen een snelle levering!!

Goede prijs/kwaliteit en snel binnen

Makkelijk zoeken en goede prijs/kwaliteit en snel binnen. Bestel al jaren via de online drogist.

Uitstekende drogist

Mijn bestellingen komen altijd keurig op tijd en prima verpakt aan

Mooie aanbiedingen

Koop hier regelmatig de groenlipmossel in grootverpakking. 3 stuks à 180 capsules. Goedkoopste aanbieder en snelle levering.

Snel en prima!

Snel en prima!

Altijd goede en snelle service

Zeer vriendelijke en correcte klantenservice!

extreem irritante marketing

Naar aanleiding van een - tot volle tevredenheid verlopen - aankoop, kreeg ik kort daarop een e-mail dat dit product vast op en aan vervanging toe zou zijn. Hoe dat alles verloopt, meen ik ook op eigen kracht prima in de gaten te kunnen houden.

Goede producten, prima prijzen, betrouwbaar leverancier

DOD heeft een prima gamma aan producten met normale prijzen. Ik bestel er steeds weer.

Met dank voor de bewezen service

groot assortiment en snelle levering

Ik koop graag bij de Online Drogist. Er is keuze uit een enorm breed assortiment, de prijs is goed. En niet onbelangrijk: de levering is snel.

Aanrader

Zeer fijne winkel. Goede service.

Snel en goedkoop.

Ze doen precies wat ik van ze verwacht.

Goede service!

Ik ben erg blij met de service van deze winkel, effectief en efficiënt. Bedankt!

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen gekocht, groot assortiment tegen een schappelijke prijs en thuisbezorgd. Top!

altijd keurig verpakt

word aktijd op beloofde tijd geleverd en er is een vrienselijke website

Perfecto

Ik had 4 dingen besteld waarmee ik plus bezorgen nog steeds goedkoper dan de plaatselijke drogist was .

Alles snel en netjes bezorgd Dus ook Hulde aan de bezorger

Snelle en correcte levering

Voordelige prijzen , produkten besteld en snel geleverd

Helemaal super

Super service En ze hebben ontzettend veel zodat ik dat wat ik nodig heb bij hun kan bestellen

Prima service! Zeer uitgebreid assortiment!

Accurate behandeling.

Uitstekend!

Correcte en snelle afhandeling, scherpe prijzen.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ