Filter

Voldoet aan alle beloftes plus service

Op tijd geleverd. Precies wat ik bestel. Bij latere levering dan beloofd krijg je 10 procent korting op volgende bestelling. Érg leuk. Enige is dat de verpakkingen zo bizar groot zijn, vol verpakkingsmateriaal. Zo zonde van al dat papier en karton. Maar dat is wellicht door een ander bedrijf?

Prima drogist

Goede producten tegen aantrekkelijke prijzen. Vrijwel alles op voorraad. Ik ben al een aantal jaar vaste online-klant

De Online Drogist vind ik Prima

Mijn bestellingen worden zeer goed verpakt en binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Mijn bestelling niet gehad,,

Mijn bestelling wel betaald maar nooit gekregen, en geen vriendelijke medewerkers,,ik bestel bij deze drogist nooit meer, Zo jammer dit,,

super

Uitstekende ervaringen. Absolute aanrader

Zeer snel en nooit een fout met de geleverde producten.

Zeer fijne en betrouwbare site en winkel!

Goede drogist en prima service

Als ik iets bestel bij de online drogist dan is het snel in huis, nogmaals goede service !

prima,doet wat het belooft

komt op tijd

uitstekend

werkt zo als het hoort, uitstekend

Vlotte verzending en goede prijs

Product 's avonds besteld, waarbij het 10% goedkoper werd aangeboden dan elders. Verzending was vlot, want het werd de volgende dag al geleverd.

Altijd op tijd en correcte levering

Altijd op tijd en correcte levering

Keuze voor deze leverancier op basis van prijs. Prima service

Alles gewoon super!

Tevreden

Zeer tevreden.

Fantastisch bedrijf met zeer snelle leveringen.

Zeer goede en snelle leveringen. Nog nooit een foute levering gehad. 100% goed.

Fijne website, snelle levering

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Ruim assortiment.

Snelle levering en binnen tijd. Bij bestelling boven € 20,- gratis levering. Vergemakkelijkt bestelling. Daarom keuze voor bestelling bij De Online Drogist snel gemaakt. Nutnummers soms lastig. Levering door Post NL laat te wensen over door ongeduld bezorgers en vaak aflevering bij buren terwijl we wel thuis zijn.

TOP

Per mail reminder, na bestelling snelle levering. TOP

Voordelig en snel in huis

OLD is niet duur, is goed gesorteerd en levert vlot

Goede drogist!

Ik koop al jaren bij deze drogist. Prima producten met een redelijke prijs. Is aan te bevelen.

Bestellen en ontvangen volgens afspraak

Uitstekend!

Makkelijk bestellen en super snel geleverd. Top!

Snelle levering en prima verpakt!

Ik ben zeer tevreden over de Online Drogist. Producten worden al vanaf 20 euro gratis en ook nog eens snel geleverd!

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ