Filter

top bedrijf

groot assortiment super snel geleverd!

Goede producten

Wordt op tijd verzonden.

snel en goede kwaliteit

altijd goede ervaringen en snelle service

Prima!!

Prima.

Snel en goed

Perfecte service.

De juiste producten op tijd geleverd.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Geweldige service

Na een fout v.d. bezorger waardoor mijn bestelde artikelen verdwenen waren heeft de Online Drogist zonder een enkele tegenwerping de artikelen opnieuw (zonder kosten) geleverd.

Super web winkel!

Uitgebreide keuze, vlekkeloze snelle levering!

Zoals altijd niets op aan te merken. Al jaren vaste klant en dat zal ik blijven. Een uitkomst voor wie de deur niet uit kan, zoals ik. En altijd bereikbaar voor vragen. (Nee, niet midden in de nacht.)

Geweldige service

Alles wordt volgens afspraak op tijd geleverd.

Top !

Altijd op tijd, zo niet houden ze je op de hoogte. Pakketje kwijt? Lossen ze op. Goede prijzen, geweldige producten en de beste korting.

Supersnelle verzending

S avonds besteld en de volgende dag in huis. Betrouwbaar.

prima kwaliteit

Makkelijk bestellen en snel geleverd!! Top webshop.

Zeer uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle bezorging

Al met al erg fijne webwinkel. Ik merk dat ik vaak als eerste kijk of iets bij de Online Drogist te koop is, omdat ik weet dat ik het indien op voorraad de volgende dag in huis heb, het altijd in orde is. Het enige dat ik mee zou willen geven als verbeterpunt (of iig een opmerking van mijn kant) is dat ik het doodzonde vind dat ik al best vaak een gloednieuwe vrij grote, zeer stevige (dubbelwandige) doos heb gekregen voor artikelen waar dat absoluut niet nodig was, met behoorlijk veel loze ruimte over. Van mij mogen het ook rustig gebruikte dozen maar sowieso zo passend mogelijk bij de hoeveelheid en grootte van de totale bestelling. Ik snap dat dat laatste niet altijd mogelijk is, maar ik wil het toch graag laten weten ;).

prima!

niets op aan te merken

was prima

was prima geregeld

alles keurig afgeleverd en gehandeld ook bij retour.

De verpakking dat blijft een probleem alleen open te krijgen met brute kracht .En het gebruik van veel te veel karton voor verbetering vatbaar. Dat weerhoud mijn bestelling weleens.

Overzichtelijk, duidelijk, snel

Ik bestel hier graag, want de producten zijn makkelijk te vinden, vaak goedkoper dan op andere sites en de levering is altijd snel. Alleen de doosjes vind ik lastig te openen.

Perfecte en snelle service

snel geleverd zeer tevreden

Uitstekend!

Zeer goede producten aan een prijsje en supersnel geleverd! Ben al jaren klant bij deonlinedrogist, en zal dit nog jaren blijven….keep up the good work!! Aanrader!

Makkelijk bestellen en vlug geleverd

makkelijk en snel

makkelijk te bestellen via internet en snel in huis

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ