Filter

Prijsverhouding uitstekend

gewoon prima

Goede kwaliteit producten, goede prijs, snelle levering.

Snel en correct. Goede verpakking.

Prima drogisterij!!

Goed en snel

Mooi assortiment en snel geleverd

Correcte en snelle levering.

Had voor mijn vriendin soort van namaak koffie besteld ivm haar darmziekte. 10 bussen besteld en er werden er 9 geleverd. Even af gewacht en vanuit jullie administratie , zonder te vragen mijnerzijds, de 10 bus de volgende dag netjes apart bezorgd, Dat vind ik pas hart voor de klant hebben. , ga zo door. Met warme groet, Diny van Aart....

teleurgesteld

op de site staat dat de pleisters op voorraad zijn, maar ik moet er nu nog een week op wachten

Snelle service, goede producten.

Snelle service, goede producten.

Snelle bezorging en goede prijs

Snelle bezorging en goedkoper dan de apotheek voor dit ptodukt

In een woord perfecte service.

Keigoed.

Makkelijk toegankelijke site en snelle levering

Betrouwbare web winkel met goed assortiment.

Goed en snel

Inmiddels diverse keren een en ander besteld. Levering telkens op de beloofde dag. Een echte aanrader om hier te bestellen

Goeie service en heel groot assortiment

Ik kan heel veel verschillende merken verzorging en supplementen vinden en ook veel aanbiedingen dus ik ben heel tevreden.

Ruim assortiment en snelle en correcte levering.

Ruim assortiment en snelle en correcte levering.

Prima prijzen, prima service

Onze laatste bestelling was er razendsnel. Goede prijs en prima service

Grote voorraad, snelle levering.

Vandaag bestellen is inderdaad binnen 2 werkdagen binnen. Prima om gericht homeopathische, medische hulpmiddelen en drogisterij artikelen te vinden, vergelijken en tegen goede prijs te bestellen. Indien een artikel niet voorradig is kun je je e-mail achterlaten waardoor je een seintje krijgt wanneer het weer in huis is. Fijne E-shop.

Uitstekende drogist

Ik ben al jaren klant: groot assortiment en vlotte levering.

wanneer ik een bestelling plaats, wordt ik op de hoogte gehouden van het verloop en krijg de bestelling zo snel als mogelijk thuis

Goede producten en snelle levering

Ik was op zoek naar een goede Magnesium Citraat en die heb ik hier gevonden. Pas 1 week mee begonnen, dus kan nog niet echt zeggen, het helpt, maar dat gaat het zeker doen. Heb je een vraag? Kun je of chstten of telefonisch contact opnemen. Prima online drogist.

Zoals altijd, perfekt!

Tijdelijke bezorging, heel snel en geen probleem!

Ruim assortement en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de service en de correcte afhandeling bij verkeerde aankoop

Uitstekende service!

Goed verzorgd, op tijd en altijd in orde

Goed geregeld.

Makkelijk te bestellen, vlotte levering, alles heel duidelijk.

Goede service snelle levering

503 Radarweg