Filter

Goede en snelle service

Altijd snelle levering en kwetsbare artikelen altijd zorgvuldig verpakt. Goede klantenservice met snelle responsetijd. Vaste klant.

binnen 1 DAG binnen

Goede prijzen en snelle verzending

perfect vanaf bestelling tot levering

Correcte bevestiging van de bestelling, aangegeven levertijd wordt exact aangehouden en bestelling wordt keurig verpakt afgeleverd. .

Makkelijk en snel in huis.

Supersnel bezorgd

Supersnel bezorgd en discreet verpakt. Ook een grote collectie!

Uitstekende service

Snelle levering en goede communicatie hierover

Betrouwbaar

Goede prijzen, de volgende dag in huis zoals beloofd.

Topservice, supersnelle levering. Alles goed. Ik ben erg tevreden.

correcte levering

alle bestellingen werden steeds tijdig en in perfecte staat geleverd, ook in België

Helemaal top/assortiment/snelle nette levering

Al eerder reviews achtergelaten maar goed misschien krijg je meermalen het verzoek per bestelling reviews te plaatsen. Ik ben vanaf mijn eerste bestelling ooit(jaren geleden) zeer tevreden. Ook de snelle levering zelf ih weekend nog updates over bestellingen. Er wordt misschien gewoon gewerkt weekend want ik zag de ruime openingstijden. Want laatste bestelling was er zelf nog sneller dan normaal. Ik ben blij met het assortiment, de nette verzending (beschermfolie kwetsbare breekbare potjes) en eigenlijk over alles gewoon zeer tevreden en erg blij mee. Dus ook de duidelijke updates m.b.t. verzending - levering enz...Ik heb enkele favoriete webshops en daar zit DOD zeker bij.

Goed bevallen

Prettig geregeld.

Producten zijn snel geleverd tegen een goede prijs, ben zeer tevreden over De Online Drogist

Mooi op tijd en keurig verpakt

Laagste prijs en beste service qua levering en klantvriendelijkheid

Laagste prijs en beste service qua levering en klantvriendelijkheid: De Online Drogist is DE DROGIST-VLAG die de LADIN DEKT

Goede aanbiedingen, snelle levering.

Het aanbod is zeer ruim, soms zelfs onverwacht. De prijzen zijn vaak lager dan andere winkels.

Geen klachten

Alles goed verlopen

Goede ervaring alles is soepel ver lopen

Goede bezorging en alles optijd

Fijne webwinkel

Heel prettig dat ik vanuit Frankrijk bij de online drogist kan bestellen. Ze hebben een heel ruim assortiment en het is een fijne webwinkel.

Altijd prima en snelle bezorging

Als ik google op goedkoopste kom ik meestal uit bij DOD. Ook prima afhandeling van de bestelling en snelle bezorging.

Snel en alles goed verpakt, gaat altijd goed.

Gewoon goed

Een aantal keren een bestelling geplaatst en steeds een heel snelle, nette en correcte levering. Daar ben ik blij mee en zeker omdat mijn apotheek vaak geen XyliMelts kan leveren en de Online Drogist binnen één dag!

S,avonds besteld dag er op bezorgd

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ