Filter

Altijd goed. Nooit problemen

De keren dat ik via deze site bestel is de kwaliteit goed. De snelheid van levering oke. En ik heb nog nooit een klacht gehad. Prima site.

Goeie prijs en ook goede levering.

Vandaag bestellen volgende dag geleverd. Super!!

Betrouwbaar

Al jaren bestel ik hier mijn drogisterij artikelen. Ze hebben veel , je weet zeker dat het binnenkomt en de prijzen zijn redelijk. En vanaf €20 geen verzendkosten is vandaag de dag ook bijzonder.

Zeer goede website

Betrouwbare en goede winkel. Producten worden altijd op afgesproken tijd geleverd. Lukt dat soms een keer niet,krijg je op tijd bericht en een waardebon. Ook zijn veel producten regelmatig in de aanbieding wat heel fijn is.

GOED

GOED !!

Vandaag besteld morgen in huis

Altijd optijd in huis

Alleen maar positieve ervaring.

Goede service en verhouding prijs/kwaliteit. Snelle levering en vriendelijke medewerkers klantenservice en adequate afhandeling van vragen.

goede ervaring

ze doen wat ze beloven vandaag besteld morgen in huis uitstekende service

Super snel bezorgd.

De bestelling was degelijk ingepakt en zoals afspraak dag later bezorgd.

Top ervaring

Breed assortiment, scherpe prijzen en snelle verzending. Wat wil je nog meer. Helemaal top.

Super online drogist

Hele goede en snelle service en een ruim assortiment. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen

Niks te klagen

Snel geleverd. Goede prijs. Prima webshop.

Toppie

Altijd goede service,je krijgt ditekt bericht als het er niet is,snelle aflevering en je weet precies hoelaat ze ongeveer kunnen komen. En genoeg in de aanbieding en genoeg keuze,dus gewoon goed groetjes

Goed assortiment met itgebreide informatie. En altijd snelle levering.

Goed product

Uitstekende en snelle levering!

Regelmatig besteld, alle producten op voorraad en de volgende dag thuis. Niets te klagen.

Snel en goed

had het die avond besteld en was de volgende morgen al binnen

Goed assortiment vlotte levering

Heeft ruim assortiment en levering gaat zeer vlot

Goed produkt

Altijd snelle levering en goed verpakt verzonden

Voor mij een ideale oplossing , ik kan niet makkelijk boodschappen doen en zeker geen zware dingen dragen dus is online bestellen heel fijn voor mij

Duidelijke communicatie en snelle levering

Bij bestelling kon ik eigenlijk al gelijk zien wanneer mijn pakketje verwacht werd, ook werd deze op afgesproken dag geleverd.

Prima en snelle service

Niet zorgvuldig gecontroleerd voor het inpakken

In mijn bestelling zat een fles shampoo waarvan de dop niet dicht zat. Dus shampoo de doos ingelopen. Bij de oogdruppels was het doosje al open geweest. De sluiting was verbroken. Wie kan dan nog garanderen dat het flesje niet open geweest is. Dit in verband met de houdbaarheid na opening. Ik vond een en ander niet zorgvuldig gedaan. Nog niet eerder meegemaakt. Wat wel prima was de snelheid waarmee het pakket bezorgd werd.

Duidelijke website met een ruim assortiment

Er is een keuze uit veel producten en de levering is snel. Fijn dat het mogelijk is om het pakket te laten bezorgen op een afhaalpunt.

Snel en goed

Snelle levering en goede communicatie

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ