Filter

Positief

Ff gedoe met account aanmaken maar na bestelling volgt de levering al snel

Prima, snel service

Snelle levering kwaliteit service

snelle en correcte levering

Alles was op voorraad waardoor het bestellen vlot verliep. De levering aan huis ging ook binnen 24 uur. Altijd goede service!

Snel

In weekend besteld en volgende dag al geleverd!

Perfecte organisatie

Netjes alles geregeld per email

Ik heb geen klacht

Ik ben zeer tevreden over de bezorging.

Zoals ik van jullie gewent ben

In een woord geweldig, zeer goed verpakt en een super snelle levering

Altijd netjes bezorgd wat ik heb besteld en goed gecommuniceerd.

Netjes gecommuniceerd en altijd goed verpakt en verstuurd wat ik bestelde.

Prima behandeling van bestelling en klantvriendelijke bezorging.

Correct product, goed verpakt, netjes bezorgd.

all;es vlot afgehandeld

Gemakkelijk

Gemakkelijk besteld en binnen 24uur geleverd.

Matig begrip voor klacht

Laat ik gelijk zeggen dat ik ze op basis van eerdere ervaringen wel zou aanbevelen, maar deze keer vond ik het vrij matig. Ik heb een flesje met echinacea druppels gekocht, specifiek ‘voor het hele gezin’. Ik wilde namelijk de weerstand van mijn eenjarige dochter iets verhogen. Druppels blijken volgens de verpakking voor 50% uit alcohol te bestaan. Dit ga ik natuurlijk niet aan mijn. Eenjarige geven. Dame van dod had hier over de chat niet echt begrip voor. Kreeg het gevoel dat ik me aan het aanstellen was, de hoeveelheid alcohol was namelijk verwaarloosbaar (waar ik van mening over verschil: 50% vind ik niet verwaarloosbaar) Ik had haar gevraagd of ik het product mocht terugsturen en ook om een alternatief. Volgens haar was er niks aan de hand en ging ze het uitzoeken. Vervolgens in een mail nogmaals dezelfde tekst ‘de hoeveel alcohol die in de druppels zit is verwaarloosbaar en zeker ongevaarlijk.’ Geen alternatief en geen begrip dat ik mijn dochter van 1 geen alcohol wil geven.

Fijne online winkel

Ik bestel er graag. Alleen de reviews bij artikelen vind ik vaag en vlak.

Groot assortiment gunstige prijzen

Snelle en goedkope verzending zodat je ook sneller een kleinere bestelling plaatst. Goede kwaliteits producten en veel keus. Ik ben tevreden.

Fijne winkel. Hebben veel producten die in de fysieke drogisterijen niet kan kopen. Service is zeer goed.

snel en betrouwbaar

snel en betrouwbaar

Aanrader

Je wordt niet alleen op tijd geïnformeerd dat je bestelling aan herhaling toe is (mocht je dat willen) maar je hebt het ook de volgende dag in huis. Dat noem ik nou klantvriendelijk

Snelle service en levering

Echt snel geleverd

Zondagmiddag besteld en maandag geleverd.

Heel goed!

Groot assortiment, netjes en goed verpakt. De bestelling wordt snel geleverd.

Goed en snel

Wat een mooie beleving om dit zo te doen altijd goed alles op voorraad en super snel geleverd kan mijn geluk niet op.

Altijd een snelle levering

Altijd een snelle levering

Al jaren prima!!

Altijd goede en snelle levering, goede prijzen en vanaf 20 euro geen verzendkosten! Bestel hier al jaren!

Good products and fast delivery

Real fast delivery. Good products for good price. Also good range of products

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ