Filter

Snelle correcte levering

Gebruiksvriendelijk website. Snelle levering van bestelling. Gang van zaken goed te volgen

De dag na de bestelling in huis.

Uitstekende service/dienstverlening

Ik bestel al jaren bij Onlinedrogist, maar onlangs heb een klacht ingediend omdat er iets misgegaan bij Postnl, let wel dit was een fout van Postnl maar ze verwezen mij gewoon door naar Onlinedrogist. Dit is meteen goed opgepakt en heeft Onlinedrogist mij direct geholpen. Zo’n service kom je helaas niet vaak meer tegen. Mijn complimenten!

Fijne website, zeer voordelig ook!

Bestellingen bij deze online drogist zijn eenvoudig te plaatsen, worden snel bezorgd en zijn altijd in orde. De prijzen zijn zeer redelijk tot goedkoop!

Alles wat je bestelt is de volgende dag in huis en klopt altijd

Superblij groot assortiment en alles wordt keurig verwerkt en verzonden. Klopt altijd.

Navraag gedaan over een bepaald middel en kreeg als antwoord om het eens een tijdje te proberen zonder het middel te gebruiken, Dat vindt en vond ik zo eerlijk antwoord. Echt top

Keurige afhandeling

Kwaliteit werd keurig geleverd

Goed bedrijf

De online drogist heeft veel producten in verschillende prijsklassen. Over het algemeen vlot verzonden en altijd netjes verpakt.

Alles klopt!!!

Top winkel!

Alles op voorraad, goeie prijzen en snel geleverd. Super!

Erg goed

Erg goed

Fijne webwinkel

Ruime keus, product goed te vinden en snelle levering.

Geen gedoe in de winkel

Fijn om drogisterij artikelen te kopen bij "de OnlineDrogist". Vandaag besteld morgen in huis. Super

Levering op tijd zoals beschreven. Goede producten

Goede website

Snelle correcte levering. Grote keuze aan producten.

Het bestelde product had ik binnen 24 uur in huis.

Ik heb 's-avonds mijn bestelling geplaatst. De volgende dag kreeg in de middag mijn bestelde product al geleverd en netjes verpakt. Dat kan m.i. niet beter.

Prima site

Prettige site met ruime keuze

Vlot bezorgd en overzichtelijke website.

uitstekend

zeer ruim assortiment, goede aanbiedingen, snelle en discrete levering.

Topwinkel

Altijd betrouwbaar en een snelle levering gegarandeerd

super snel, s avonds besteld en de volgende dag binnen

goed verpakt. alles snel binnen en achteraf betalen.

Super goede en snelle levering

Zoals altijd heel snel geleverd, goede website met regelmatig kortingen op favoriete producten.

Volgende dag al in huis, fijne prijzen

super

alles voordelig en snel geleverd

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ