Filter

Alles snel en correct geleverd

Mijn ervaring met de online drogist is prima!!

Heel groot assortiment! Snelle levering, goede prijzen.

Prima in orde

duidelijke informatie en snelle levering

snel geleverd en duidelijke informatie

Alles op voorraad en snelle levering!

Snelle levering!

Service

Snelle service en goede producten

Erg goed

Geweldige winkel, duidelijke service en snelle levering. Ik raad aan

geweldig bedrijf

Ik vind de online drogist een geweldig bedrijf. Zeer snelle leveringen en boven 20 euro gratis thuis.

Altijd goed

Altijd keurig optijd

Veel producten goede prijs Gisteren besteld morgen in huis!

prima verzorgd

Als ik vandaag bestel heb ik morgen de spullen in huis

Post nl is het pronbleem

Pakket wordt niet thuis afgeleverd wordt rechtstreeks bezord aan het afhaalpunt.

Alle lof, chapeau!!

Alle lof, snelle verzending en enorme keuze

Zoals je verwacht, ...prima

Duidelijke site, op tijd geleverd, gewoon goed..

Erg snel en goed ingepakt geleverd

Alles snel besteld en keurig geleverd!

Overzichtelijke site, snelle bezorging en makkelijke betaling.

Het is makkelijk om producten te bestellen. Het is ook snel bij mij thuis bezorgd. Het enige bezwaar bij levering is dat er érg groot verpakkingsmateriaal wordt gebruikt voor 'n paar kleine producten. Jammer van het karton en het papier.

Verbaast

Bestelling vlot ontvangen, daar is niks mis mee Maar het werd bezorgd in een doos terwijl het makkelijk in een kleine envelop had gepast Nu was het bestelde duurder dan de verzendkosten

De Online Drogist, er is geen betere!

Duidelijke website met eerlijke informatie van producten. Snelle levering door PodtNL

Bestelling klopt en snel geleverd

Zie boven.

Prima service!

Prima service!

Altijd netjes

Altijd snelle levering en goed verpakt. Producten voor een concurrerende prijs, af en toe een leuke aanbieding

Geweldige makkelijke onlindrogist!

Ik bestel elke maand iets! Omdat ik goedkoper uit bent en op de website is makkelijk de spullen te vinden die je nodig hebt voor een goede prijs! Makkelijk betaal systeem! En het gaat altijd goed, zoniet dan even bellen en het wordt naar tevredenheid opgelost! Deze online drogist kun je met een gerust hart gaan bestellen! Zij doen waar voor ze staan! Zeker een aanrader!!❤

Duidelijke website en snelle levering.

Artikelen makkelijk te vinden en bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Ook de prijs is aantrekkelijk.

supersnelle levering. goede producten. eerlijke en realiseerbare online apotheek. veel beter dan een van de online apotheken - NewPxxxxx, ze stuurden me een geopend product en waren niet bereid om terug te betalen.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ