Filter

supersnelle levering. goede producten. eerlijke en realiseerbare online apotheek. veel beter dan een van de online apotheken - NewPxxxxx, ze stuurden me een geopend product en waren niet bereid om terug te betalen.

altijd snel en correct

Snel

De beste...

Snel, voordelig en vanaf 20 Euro gratis verzonden. Maar het beste is nog het enorme assortiment.

de producten altyd zo in huis

Vandaag besteld morgen in huis

al vele jaren klant tot volle tevredenheid

Bestellingen komen de volgende dag al en er is veel keuze bij d.o.d. De moeilijk te openen dozen met heel veel vulmateriaal(grote stukken papier) vind ik jammer in deze tijd van milieubewustzijn.

Goede en snelle levering met concurrerende prijzen

Snelle levering en goed product

Supersnelle levering

Binnen een dag kreeg ik wat ik besteld had, bizar snel! Je wordt van elke stap van inpakken tot levering op de hoogte gebracht.

Fijne webshop met ruim assortiment.

Fijne webshop met een ruim aanbod van bio en vegan producten. Ideaal! En een snelle levering.

goed en snel

Snelle levering en prima service

Snelle levering en fijne producten!

Mijn favoriete webshop voor duurzame wasmiddelen en verzorgingsproducten!

Goedendag, Ik vind jullie een fijne site, groot assortiment en snelle service, super !

De service is TOP!

De service TOP!

Uitgebreid assortiment, ook in kwaliteitsprodukten, scherp geprijsd, overzichtelijke website en altijd zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Blij mee

Producten prima geprijsd en de levering was sneller dan het licht. Heel fijn.

Bestelling met gemak geplaatst. Alle artikelen die ik wilde waren op voorraad. Levering al de volgende dag. 1 minpuntje : verpakking. Grote Doos voor maar 1 artikel

Veel artikelen, goede pŕijzen, heel snel geleverd

Veel artikelen, goede pŕijzen, heel snel geleverd

Ene dag bestellen vaak andere dag al in huis

Perfect.!

Geen dingen op aan te merken

Betrouwbaar.

Doen wat ze beloven,correct en een snelle levering.

goede service

heb al veel ervaring met bestellen en tot nu toe altijd goede ervaring

Klantvriendelijke website

Klantvriendelijke website en vlotte bezorging

Alles zorgvuldig ingepakt

Altijd snelle levering

Goede producten voor kleine prijzen en altijd de volgende dag geleverd!

Binnen 1 dag in huis

Goed verzorgd, producten die bij anderen niet te vinden zijn, goede kortingen en binnen 1 dag in huis.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ