Filter

Prima service en levering

Eenvoudig en makkelijk te bestellen . Prima verwerkt en geleverd.

Goede levering, alleen niet prettigbonzen op het raam door de persoon die het bezorgd heeft.

Kwaliteit en snelle bezorging.

Prima en mooie nieuwe website. Veel keus en goede prijzen en snelle bezorging, een absolute aanrader.

Snelle levering, lagere prijzen.

Ik bestel al vele jaren bij de Online drogist. Heb maar 1 keer met de klantenservice hoeven te spreken. De situatie werd goed en snel en naar tevredenheid opgelost.

Scherp prijs en goed klantenservice

Prijzen zijn meestal laag. Klantenservice is toegankelijke en altijd behulpzaam. Ik gebruik meestal DoD voor als mijn drogist.

Keurig op tijd. Ook bij een foutje van post nl. Geen code ontvangen van het kluisje, een geruststellend gesprek met een van de medewerkers

Betrouwbaar, snelle levering, grote keuze in artikelen, concurrerende prijzen. Gratis verzending boven €20. Gewoon top!

Op tijd, zorgvuldig en snel.

Altijd op tijd, zorgvuldig en keurig ingepakt.

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering. Producten steeds op voorraad etc. Overzichtelijke site, gemakkelijk zoeken en goede prijzen

Goede ervaring

Zo snel, pakket is goed beschermd. Goede informatie voor bezorgen

Super snelle levering

Prima keuze, goede producten en snelle levering

Goede ervaring, bestelling op tijd geleverd.

Nvt

Top top top

Zondagavond besteld, maandagmorgen in huis. Geweldig

Snel en compleet aanbidt

Altijd gevonden wat we zochten

Vlug snel en overzichtelijk

Snelle en correcte diensten.

Zeer goede prijs voor de geleverde producten, en een snelle levering, zeker een aanrader.

Super drogist met nette prijzen en ruim assortiment

Als ik producten nodig heb bestel ik het bij de online drogist. Vanwege het ruime aanbod en super snelle levering. Alleen jammer dat je bijvoorbeeld van paracetamol er maar 5 tegelijk kan bestellen. Bij chronische pijn gebruik je elke dag paracetamol.

Snelle goede kwaliteit en levering

Snelle goede levering.

Niet duur

Snelle levering en goede prijs

Volgens bestelling perfect

Al vaak iets besteld. Het komt altijd snel engoed en keurig verpakt. Echt top.

Snel

Zo doorgaan.

Fijn, de snelle afhandeling van mijn bestelling. Meestal binnen 2 dagen bezorgd. Fijn ook de mogelijkheid tot achteraf te betalen. En goedkoper dan elders. Erg blij mee.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ