Filter

Fijn, de snelle afhandeling van mijn bestelling. Meestal binnen 2 dagen bezorgd. Fijn ook de mogelijkheid tot achteraf te betalen. En goedkoper dan elders. Erg blij mee.

Juiste artikel geleverd en vlot.

Website was duidelijk en overzichtelijk. Prima!

uitmuntend

de online drogist is een uitstekende webshop.

Super snelle levering

Uitstekende + Vlotte Levering

Ik weet niet hoe lang ik klant ben van De Online Drogist, wel enkele jaren. Over de Leveringen heb ik geen Klachten. alles word altijd prompt geleverd.

Graag wel weer korting over korting als je in het bezit bent van een kortingscode. Maakt het shoppen nog leuker.

goed en netjes verzorgd

als ik bestel is het meteen verwerkt, snel in huis

Alleen maar positieve ervaringen.

In alle opzichten ervaar ik dat de DOD het prima voor elkaar heeft en doe daar graag mijn voordeel mee.

Zie sterren!

Altijd vlot geleverd. Veel keuze.

Makkelijke site die veel hebben en bijna altijd gratis verzenden.

Veel aanbod aan goede prijzen

Al ongeveer 2 jaar klant en bestel regelmatig. De producten zijn steeds goed verpakt en worden snel bezorgd. Voordeel is ook dat je pas bij heel kleine bestelling bezorgkosten betaalt. Ik zou zeggen doe zo voort!

. Klantgericht

Makkelijke website en snelle levering

Ben blij dat ze goed bereikbaar zijn.

n.v.t.

Goede service en levering

Prima ga zo door

Ruim keuze uit assortiment

Goede producten die snel worden geleverd.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit = zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Afspraken over leveringstermijn worden nagekomen. Ook de artikelen zijn prima. Ben erg tevreden, ook na meerdere bestellingen.

Snel accuraat

Snel, duidelijke communicatie en alles klopt.

Toppie

Goed assortiment en snelle levering

Lekker vloten correct geleverd.

Lekker vlot en correct geleverd.

Perfecte levering op tijd

Alles conform afspraak geleverd met hele goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke site en goede bezorging

Goede webwinkel om iets te zoeken en kopen. Bestellen gaat makkelijk en bezorging gaat ook zonder problemen. Ook zijn de spullen goed verpakt zodat ze ook veilig aankomen.

Net zoals voorgaande keren 's avonds voor 22 uur besteld, volgende ochtend in huis.

geweldig

voordelig en een snelle bezorging. Inderdaad de volgende dag in huis.

Vooral tevreden over de honing en de kruiden. Ze zijn echt goed van kwaliteit. Dus echt tevreden.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ